![]() |
Karnıbahar Kızartması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fırtına ![]() Moderator ![]() Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 689 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-11-2008 Saat 17:32 |
Malzemeler:
-1/2 kg karnabahar -2 yumurta -1 bardak galeta unu -Tuz, sıvıyağ -Sarımsaklı yoğurt -Pul biber Yapılışı: -Karnabaharın çiçeklerini tuzlu suda haşlayıp, süzelim -Yağı kızdıralım, karnabaharları önce yumurtaya bulayalım galeta ununa sonra galeta ununa -Kızgın yağa atıp kızartalım Kızaran karnabaharların üzerine sarımsaklı yoğurt dökelim
-Arzuya göre pul biber ile servis yapalım. ''Afiyet Olsun''
|
|
![]() Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |