Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Ankara'da 7 üniversite öğrencisi ölü bulundu  !!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Ankara'da 7 üniversite öğrencisi ölü bulundu !!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ankara'da 7 üniversite öğrencisi ölü bulundu !!!!
    Gönderim Zamanı: 01-01-2009 Saat 15:38
Çankaya ilçesi Birlik Mahallesi’nde yeni yıl kutlamasına katılan 7 üniversite öğrencisi, karbonmonoksit gazından zehirlenerek, yaşamını yitirdi.

Birlik Mahallesi 409’uncu Sokak’ta oturan Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Özgür Turan Atila (18), evinde, aynı üniversiteden 6 arkadaşına yeni yıl partisi verdi.

Evin kombisinden çıkan ve bacadaki tıkanma nedeniyle geri tepen karbonmonoksit gazından zehirlenen 7 öğrenci, yaşamını yitirdi.

Özgür Turan Atila’nın halası Gonca Arıkök, Atila’nın telefonuna cevap vermemesi nedeniyle durumdan şüphelenerek, eve geldi. Kapısı, polisler eşliğinde çilingire açtırılarak girilen evin salon ve odalarında öğrencilerin cesetleri bulundu.

Yaşamını yitiren öğrencilerden kimliği belirlenenlerin Büşra Bek, Elif Koyuncuoğlu, Oğuzhan Tozburun ve Tarık Şükrü Yılmaz olduğu anlaşıldı. İki öğrencinin kimliği ise henüz belirlenemedi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri evde çalışma başlattı.

Özgür Turan Atila’nın babasının İzmir’de yerel bir gazetede çalıştığı, Özgür Atila ile kalan annesinin de yılbaşı nedeniyle İzmir’e gittiği öğrenildi.

Bu arada, öğrencilerin kaldığı apartmanın en üst katında kalan bir ailenin gece saatlerinde karbonmonoksit gazından zehirlendiklerini farkederek, İbni Sina Hastanesi’nde tedavi altına alındıkları öğrenildi.
 

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
agaras Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 05-01-2009
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı agaras Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05-01-2009 Saat 15:01
bu olayla ilgili çok şey yazıldı,söylendi.yazık oldu gençlere.onlar cehaletin ve ihmalin kurbanı oldular.artık herkes dogal gaz kullanıyor.evinize dogal gaz bağlanırken ortak bacada bu tür sorunlar oluyor eğer hermetik kombi bağlanırsa bu tür sorun olmuyor.lütfen ortak bacaya kombi bağlantısı varsa kombileri dolapların içerisine koymayın ve mutfaktaki havalandırmayı kapatmayın.yeterli oksijen olmaz ise tam yanma olamıyor ve karbon monoksit gazı sinsice yayılıyor.ölüm kaçınılmaz.dikkat etmek gerekiyor.
barış,dostluk,dayanışma
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.145 Saniyede Yüklendi.