Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Arda iddialı konuştu!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Arda iddialı konuştu!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Arda iddialı konuştu!
    Gönderim Zamanı: 05-10-2006 Saat 08:40


A Milli Futbol Takımı'nın genç yıldızı Arda Turan, hedeflerinin 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılmak olduğunu ve şampiyonada en yukarıya çıkmayı istediklerini söyledi.

Polat Renaissance Oteli'nde İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran milli futbolcu, 7 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Macaristan maçının çok zor geçeceğini belirterek, "Herkesin beklediği gibi kolay geçeceğini düşünmüyorum. Ama biz, rakibimiz kim olursa olsun her takımı yenebilecek güçteyiz. Hedefimiz, 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılmak ve şampiyonada en yukarıya çıkmak. Ama bunun için merdivenleri birer birer çıkmak zorundayız. İyi bir futbol sergileyip, 3 puan alacağımızı düşünüyorum. Macaristan kapalı kutuysa biz de bıçağız. Onları açacağız" diye konuştu.

Her maçı ayrı bir sınav olarak düşündüklerini ifade eden Arda, "Öncelikle Macaristan maçına kilitlendik. Macaristan maçını en iyi şekilde geçmek zorundayız, ancak bu maçtan sonra Moldova maçına konsantre olacağız" şeklinde konuştu.

Arda, basın mensuplarının '5 yıl sonra nasıl bir milli takım bekliyorsun?' sorusuna ise, "Genç bir takımız. Milli Takım'daki futbolcuların çoğunluğu, 5 yıl sonra 26-27 yaşlarında olacak ve tecrübe kazanmış olacak. Türk Milli Takımı'nı 5 yıl sonra kimse tutamaz diye düşünüyorum" cevabını verdi.
Genç yaşta milli takım formasını giydiğinin hatırlatılması üzerine de Arda, "Önemli olan bu konumda kalabilmek. Kendime güveniyorum. Hocamın bana verdiği görevi layıkıyla yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

2008 Avrupa Şampiyonası yolunda bazı maçlarda puan kayıplarının yaşanabileceğini de vurgulayan Arda, "Türk halkından bizden desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Bu takım Avrupa Şampiyonası'na katılacak ve en yukarılara çıkacaktır" şeklinde konuştu.



Kaynak: İHA
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.