Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "Hakan’ı tartışmayalım"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"Hakan’ı tartışmayalım"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "Hakan’ı tartışmayalım"
    Gönderim Zamanı: 05-10-2006 Saat 08:28



  Galatasaray'ın milli futbolcusu Ümit Karan, Hakan Şükür'ü savundu

Milli takımın kamp yaptığı Polat Renaissance Otel'de soruları yanıtlayan Ümit, çok ağır bir sakatlık geçirdiğini belirterek, ''Uzun bir sakatlıktan sonra bu formayı giymek, bu kampa katılmak benim için gurur verici. Çok çalışmak zorundaydım, çok ağır bir sakatlıktı. İyi çalıştım ve buraya geldiğim için çok mutluyum'' dedi.

Ümit, son dönemde oynamaya başladığını belirterek, ''Zaman zaman tabii zorlandığım anlar oldu ama hep biraz daha çalışarak, biraz daha üstüne koymaya çalıştım. Milli takımda forma şansı tanındığı zaman elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.
Milli takımın önünde çok zorlu maçlar olduğunu kaydeden Ümit, şöyle konuştu:

''Macaristan geçmişte iyi takımlar kuruyordu, dünya kupalarına katılan bir ülkeydi. Son dönemde düşüş yaşadılar. Şu an bir çıkış arıyorlar ama bizim maçtan sonra arasınlar o çıkışı. Çünkü bizim futbolcu kalitemiz belli. Macaristan ve Moldova maçlarından galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum.''

-''FUTBOLDA SEYİRCİ ŞART''-

Ümit Karan, milli takımın cezası nedeniyle Almanya'da yapacağı Moldova maçının zor geçeceğini ama bu maçı da kazanacaklarını söyledi.
''Futbolda seyirci şart'' diyen Ümit, şöyle devam etti:

''Seyircisiz futbol güzel olmuyor, futbolun en büyük kısmı seyircidir. Seyircisiz olunca futbolcuya da zevk vermez. Türkiye'nin seyircisi çok ateşli. Biz bu desteği hissettiğimiz zaman daha da iyi oynamaya başlıyoruz. Seyircisiz olunca zorlanacağız ama Moldova'yı geçmek zorundayız. Çok tecrübeli futbolculara sahibiz, Moldova maçında da galip geleceğimizi düşünüyorum.''

Ümit, Macaristan maçında deplasman olmasına rağmen Türk taraftarlarının kendilerini yalnız bırakmayacağı, onların vereceği destekle daha rahat oynayacaklarını kaydetti.

-''HAKAN ŞÜKÜR'Ü TARTIŞMAYI BIRAKALIM''-

Milli takıma çağrılan forvetlerin hepsinin kaliteli olduğunu vurgulayan Ümit Karan, herkesin milli takımda oynamayı çok istediğini ifade etti.
Ümit, oyuncuların takımlarında form düşüklüğü yaşamış olabileceklerini kaydederek, ''Form düşüklüğü olmuş olabilir ama milli takıma geldiğinde o insan yüzde 200 oynamaya çalışacak. Formu kötü ise burada yükseltmeye çalışacak. Burada zannetmiyorum ki bir form düşüklüğü görülecek. Çünkü burada herkes çok çalışıyor, herkes oynamak istiyor. Kimin oynayacağına hocamız karar verir'' diye konuştu.

Hakan Şükür'ün milli takıma alınmasının eleştirilmesiyle ilgili Ümit, şunları söyledi:

''Hakan Şükür bu eleştirilere alıştı herhalde. Türkiye'de Hakan Şükür her zaman tartışmaya açık bir futbolcu. Çünkü meyve veren ağaç her zaman taşlanır. Hakan Şükür'ün klasını tartışmayı bırakalım artık. Hakan'ın geçmişte milli takımda ve Galatasaray'da çok büyük katkıları oldu. Burada olduğu için onun adına sevinçliyim. Biz artık birbirimize çok alıştık. Bizim bir sıkıntımız yok. Kaç yıldır beraber oynuyoruz. Birbirimizle uyum içinde en iyi mücadeleyi gösteriyoruz.''

-''EN İYİ GALATASARAY OYNUYOR''-

Ümit Karan, şu anda Türkiye'de en iyi futbolu Galatasaray'ın oynadığını, iyi oyunu sonuçlara yansıttıklarında çok daha iyi yerlere geleceklerini ifade etti.

Galatasaray'ın iyi yolda olduğunu belirten Ümit, ''Şu anda Türkiye'de en iyi futbolu Galatasaray oynuyor. Konya maçında da iyi futbol sergiledik. Bütün spor yazarları da hemfikir bu konuda. Sadece galibiyet gelmeyince insanlar farklı yazıyorlar, yazdıkları yazıyı değiştirmek zorunda kalıyorlar. İnşallah iyi futbolumuzu iyi sonuçlarla sürdürebilirsek daha da iyi yere geleceğiz'' diyerek sözlerini tamamladı.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.