Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Dell'den AMD işlemcili dizüstü bilgisayar
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Dell'den AMD işlemcili dizüstü bilgisayar

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dell'den AMD işlemcili dizüstü bilgisayar
    Gönderim Zamanı: 21-11-2006 Saat 02:30
 
 
Dell'in AMD işlemci alternatifli ilk dizüstü bilgisayarı da olan Inspiron 1501, 15.4 inç geniş ekran ve opsiyonel AMD Turion 64X2 çift çekirdekli işlemci sunuyor.

Son moda gümüş ve beyaz renkli dış görünümü ile stili fonksiyonellikle birleştiren Inspiron 1501, 2 GB'a kadar paylaşılan DDR2 bellek ve 80 GB'a kadar sabit sürücü ile AMD Sempron, AMD Turion 64 ve AMD Turion 64 X2 serilerinin de dahil olduğu birçok AMD işlemci ile yapılandırılabiliyor. 

Yeni ATI grafik kartı daha keyifli eğlence ve oyun tecrübesi yaşatıyor. Inspiron 1501'e istenildiği takdirde Microsoft Windows® Vista™ kurulabiliyor ve opsiyonel garanti uzatma koşulları sunuluyor.

DELL'İN INSPIRON 1501'DEKİ İLKLERİ

Dell'in mobil bilgisayarda ilk kez AMD işlemci kullandığı model olan Inspiron 1501, dijital fotoğraf makineleri ve MP3 oynatıcılarındaki dijital içeriği kolaylıkla aktarmayı sağlayan 3'ü 1 arada standart kart okuyucusuna sahip giriş seviyesi diz üstü bilgisayar.

True Life teknolojisine sahip 15.4 inch geniş ekran da ayrıca giriş seviyesi dizüstü bilgisayarlarda bir ilk. Geniş ekran yüzde 30 oranında daha fazla görüntü alanı sunuyor; bu da filmleri daha canlı seyretmeye ve yanyana daha fazla pencere açılmasına olanak sağlıyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.