Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - 60 YTL için pompalı cinayet
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

60 YTL için pompalı cinayet

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 60 YTL için pompalı cinayet
    Gönderim Zamanı: 22-10-2006 Saat 02:56
 
 
Bursa'da bir kestane satış mağazasında tezgahtarlık yapan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi, pompalı tüfekle öldürüldü. Kasadaki 60 YTL ve cep telefonunu gasp eden kişi ya da kişiler kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi İstanbul Yolu Ovakça Beldesi yakınlarında Bahtenur Öztürk'e ait ''Kardelen Kestane Şekeri'' satış mağazasına gece geç saatlerde müşteri gibi gelen kişiler, iş yerinde tek başına tezgahtarlık yapan Dumlupınar Üniversitesi son sınıf öğrencisi Hüseyin Çalışkan'ı silah zoruyla etkisiz hale getirerek kasadaki paraları almak istedi. Kendilerine direnen Çalışkan'a pompalı tüfekle ateş ettiği tahmin edilen zanlı ya da zanlılar, kasadaki parayı ve 20 yaşındaki Çalışkan'a ait cep telefonunu gasp ederek olay yerinden uzaklaştı. Başından vurulan üniversite öğrencisi, olay yerinde hayatını kaybetti.

Komşularının gece 00.30'da kanlar içinde bulduğu Çalışkan için çağrılan 112 ambulans ekibi, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri de geniş çaplı soruşturma başlattı. Kriminal ekipler, olay yerinde, işyerinin kapısında ve vitrinde parmak izi aldı. Ayrıca bir bardak pet su şişesi de incelenmek üzere Alay Komutanlığı'na götürüldü.

Bu arada, olayı öğrenince iş yerine gelen Bahtenur Öztürk, Çalışkan'ın cesedini görünce gözyaşlarına boğuldu. Merkez Yıldırım İlçesi Maltepe Mahallesi'nde oturan Çalışkan'ın üniversiteden mezun olması için 1-2 dersin sınavlarına girmesi gerektiği, okula devam zorunluluğu bulunmadığı için çalışarak ailesine katkıda bulunmaya çalıştığı öğrenildi. Patronu Bahtenur Öztürk, tezgahtarıyla kısa süre önce telefonda görüştüğünü, kasada 60 YTL bulunduğunu söylediğini ifade etti. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Yukarı Dön
mesuth Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 10-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı mesuth Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-10-2006 Saat 09:52
 Yazık olmuş. Allah korkusu olmayan insanlardan herşey beklenir.
www.elektronikders.com
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.188 Saniyede Yüklendi.