Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Maçın en heyecanlı dakikaları
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Maçın en heyecanlı dakikaları

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Maçın en heyecanlı dakikaları
    Gönderim Zamanı: 15-05-2006 Saat 22:38


13 dakika
Ceza sahası içinde Hasan Kabze kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vurmak yerine topu indirmeyi tercih edince Kayserispor kalecisi İvankov tehlikeyi uzaklaştırdı.

18 dakika
Hasan Şaş'ın kullandığı korner atışı defanstan geri döndü. Yeniden topla buluşan Hasan bu kez topu ceza sahası içine gönderdi. Sasa
< = =text/> < = ="http://ads1.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&exclude=," =text/>
İliç'in kafa vuruşunda top ağlara gitti: 1-0.

22 dakika
Hakan Şükür'ün pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Sabri, çok sert vurdu. Kayserispor savunma oyuncularına çarpan meşin yuvarlak son olarak İvankov'un ellerinde kaldı.

25 dakika
Soldan Sabri'nin ceza sahasına ortaladığı topa Johnson ters bir kafa vurdu. Kaleci İvankov çizgi üzerinde son anda topu kontrol etmeyi başardı. İlk yarıyı Galatasaray 1-0 önde tamamladı.

49 dakika
İlk golü attıran isim olan Hasan Şaş, bu kez topu Sabri ile buluşturdu. Sol çaprazda topu rakibinden kurtaran genç oyuncunun tatlı sert vuruşunda top savunmanın bakışları arasında ağlara gitti: 2-0.

51 dakika
Nadir gelişen Kayseri atağında ceza yayı önünde Gökhan'ın şutunda defanstan seken top İlhan'ın önüne düştü. Bu futbolcunun sol çaprazdan şutunda Mondragon yatarak topu kontrol etti.

74 dakika
Hasan Kabze, Hakan'la yaptığı duvar pası sonrası kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşu İvankov'dan döndü. Hasan Şaş'ın pozisyonu devam ettirme çabası sonuç vermedi.

85 dakika
Kayseri defansından seken topu önünde bulan Sabri, gelişine sağ ayağıyla çok sert bir şut çıkardı. Falso alan top İvankov'un yanından alt köşeden 3. G.Saray golü olarak filelere takıldı: 3-0

90 dakika
G.Saray oyunu rölantiye alıp, artık Denizli'den gelecek müjdeyi beklerken, Kayserispor'un son çabaları da sonuç vermedi. Maç 3-0 Saray'ın galibiyeti ile sona erdi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.230 Saniyede Yüklendi.