Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Programlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Audio Editor Deluxe 2009 9.1.9
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Audio Editor Deluxe 2009 9.1.9

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Audio Editor Deluxe 2009 9.1.9
    Gönderim Zamanı: 04-01-2009 Saat 11:43
 
Audio Editor Deluxe 2009 9.1.9 | 7,11 MB
Audio Editor Deluxe is a visual multifunctional audio files editor for Microsoft Windows. It allows you to perform various operations with audio data such as displaying a waveform image of an audio file, filtering, applying various audio effects, format conversion and more. Audio Editor Deluxe provides you with 20 sound effects and 6 filters, supports all major audio formats, MP3 VBR codec as well as ID3 tag.

Here are some key features of "Audio Editor Deluxe":

Editing:
· Open, create and save audio files. Play an audio file or any part of it. Visually edit an audio file (Cut, Copy, Delete, Paste, Paste From File, Mix, Mix From File and Insert or Delete noise or silence in an audio file)
Display:
· Display a waveform window of an audio file and apply zooming
Recording:
· Record new audio file from a microphone or another input device
Digital effects:
· Apply different effects (Amplify, Delay, Equalizer, Fade, Flanger, Invert, Normalize, Reverse, Multi Tap Delay, Silence, Stretch, Vibrato, Echo, Chorus)
Audio filters:
· Apply different filters to the selected part of an audio file (Ban Pass Filter, High Pass Filter, High Shelf Filter, Low Pass Filter, Low Shelf Filter, Notch Filter)
Support all major audio formats:
· Audio Editor Deluxe supports a wide range of audio formats, such as MPEG (MP3, MP2), WAV, Windows Media Audio, Ogg Vorbis, Audio Tracks and Dialogic VOX. It is easy to convert an audio file from one format to another.
ID3 tag & Media information:
· Insert and change information about an audio file (Album, Artist, Channels, Comments, Copyright, Genre, Title, Year)
Ease of use:
· Audio Editor Deluxe provides a customizable interface, allowing you to build projects the way you want. It also supports standard Windows keyboard commands and mouse shortcuts
Markers:
· Use markers in your audio file to quickly select between different selections!
Selection tool:
· Select a part of your audio file precisely with the selection tools of Audio Editor Deluxe



 
Yukarı Dön
veler55 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 24-08-2009
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı veler55 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-08-2009 Saat 08:04
Çok Teşekkürler Bende bunu arıyordum 2 gündür. AudioEditorDeluxe 9.5.1 sürümündede bu serial çalışıyor.



Düzenleyen veler55 - 24-08-2009 Saat 08:07
Yukarı Dön
acun Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 03-10-2009
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı acun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-10-2009 Saat 22:37
 TÜRKÇESİ                                                                                                            Ses editörü Deluxe, Microsoft pencereleri için görsel bir multifunctional ses dosya editörüdür. O, bir ses dosyasının bir waveform şeklini göstermek gibi ses verisiyle çeşitli çalışmaları yapman için sana izin verir, süzme, uygulayan çeşitli ses, sonuçlandırır, dönüşüm ve daha çoğu biçimler. Ses editörü Deluxe, 20 ses efekti ve 6 filtreyle seni sağlar, bütün büyük ses biçimlerini destekler, ID3 etiketine ek olarak MP3 VBR codec.
"Ses editörü Deluxe": düzeltmenin bazı anahtar özellikleri buradadır:
·  Aç, yarat, ve ses dosyaları hariç. Bir ses dosyası veya onun herhangi bir parçasını oyna.
Görsel olarak bir ses dosyasının (Kes, kopyala, sil, yapıştır, dosyadan yapıştır, karıştır, dosyadan karıştır, ve sok, veya bir ses dosyasında gürültü veya sessizliği sil), gösterdiğini düzelt:
·
Bir ses dosyasının bir waveform penceresini göster, ve kaydetmeyi büyültmeyi uygula:
·
Bir mikrofon veya başka bir giriş aletinden yeni ses dosyasını dijital etkilere kaydet:
·
(Yükselt, ertele, eşitleyici, kurutur, Flanger, ters çevirir, normalleştirir, çevirir, Multi musluk gecikmesi, sessizlik, esneme, eko olan vibrato, beraber söyler) farklı etkileri ses filtrelerine uygula:
·
Bir ses dosyasının seçilen parçasına farklı filtrelerin (Yasak geçiş filtresi, yüksek raf filtresi olan yüksek geçiş filtresi, aşağı geçiş filtresi, alçak raf filtresi, çentik filtresi), bütün büyük ses biçimlerini desteklediğini uygula:
·  Ses editörü Deluxe, ses biçimlerinin geniş bir sahasını destekler, (MP3, MP2) MPEG gibi, WAV, pencere medya sesi, Ogg Vorbis, ses, izler, ve Dialogic insan sesi. Bir biçimden başka bir taneye bir ses dosyasını döndürmek için kolaydır.
ID3 etiketi& medya bilgisi:
·
Sok, ve bir ses dosyasının hakkında bilginin (Albüm, sanatçı, kanallar, yorumlar, telif hakkı, tür, başlık, yıl), faydalı rahatlattığını değiştir:
·  Ses editörü Deluxe, özelleştirilebilir bir arayüzü sağlar, projeleri senin, istediğin yola inşa etmek için sana izin vermek.
O hem de, standart pencere klavye emirleri ve fare kısayol işaretleyicilerini destekler:
·  Farklı seçimlerin arasında çabukça seçmesi için senin ses dosyanda kullanım işaretleyicileri!
Seçim aleti:
·
Kesinlikle ses editörü Deluxe httpinin seçim aletleriyle senin ses dosyanın bir parçasını seç: Rapidshare. Com, 179 dosyalar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.176 Saniyede Yüklendi.