Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Ümit Özat'tan Roberto Carlos yorumu
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Ümit Özat'tan Roberto Carlos yorumu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ümit Özat'tan Roberto Carlos yorumu
    Gönderim Zamanı: 09-06-2007 Saat 22:07
 Tecrübeli futbolcu Ümit Özat, Fenerbahçe'nin Avrupa Kupaları'nda başarılı olmak için güçlü bir kadro kurmayı hedeflediğini ifade ederek, "Bunun için de Roberto Carlos gibi yıldız transferler yapıyor. Gönül ister ki, diğer takımlar da Cafu, Emerson, Lucio gibi futbolcuları transfer etsin. Böylece Turkcell Süper Ligi daha zevkli bir hale gelir" diye konuştu.

'Roberto Carlos ile aynı takımda oynamayacağın için üzülüyor musun?' sorusu üzerine tecrübeli futbolcu Ümit Özat, "FC Köln ile anlaştım. Kendi geleceğim adına böyle bir karar aldım. Bir gün Fenerbahçe ile yeniden yolumun kesişeceğine inanıyorum. Bir yıldız oyuncu katılacak diye, gelecek planlarımda bir değişiklik yapmam söz konusu olamazdı. İnşallah Roberto Carlos, Real Madrid'de olduğu gibi Fenerbahçe'de de başarılı olur" dedi.

Futbolu bıraktıktan sonra Türk futboluna antrenör olarak hizmet etmek istediğini belirten Ümit Özat, Almanya'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini sözlerine ekledi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.164 Saniyede Yüklendi.