Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Alkmaar 'Türk' seyirci istemiyor!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Alkmaar 'Türk' seyirci istemiyor!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
sayko Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge
Fıkra ve spor bölüm moderatörü

Kayıt Tarihi: 09-09-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 198
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı sayko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alkmaar 'Türk' seyirci istemiyor!
    Gönderim Zamanı: 23-12-2006 Saat 22:23
 

Alkmaar 'Türk' seyirci istemiyor!

AZ Alkmaar'ın hocası, Kadıköy'ü 'cehennem' diye niteledi, "Evimizdeki maça Türk seyirci almayacağız" dedi. UEFA Kupası'nda Fenerbahçe ile eşleşen AZ Alkmaar Teknik Direktörü Louis Van Gaal, sarı-lacivertli ekipten korktuğunu gizlemedi.

Hollandalı teknik adam, "Sahamızda oynayacağımz rövanş karşılaşmasında Türk seyircinin stada alınmaması için elimizden geleni yapacağız. Aksi takdirde işimiz çok zorlaşır. Zaten Şükrü Saracoğlu Stadı rakip takımlar için tam bir cehennem, aynı sorunları sahamızda da yaşamak istemeyiz" ifadesini kullandı.

EN KÖTÜ KURA
Van Gaal, "Grubu birinci bitirip en kötü kurayı biz çektik. Fenerbahçe üçüncü olsa da çok ama çok güçlü bir ekip. Keşke Hapoel Tel Aviv ile eşleşseydik. İstanbul'daki maç çok zor olacak" dedi. Bu arada Van Gaal'in 'Kötü hoca' dediği Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Van Basten sert çıktı: "2002 Dünya Kupası elemelerinde kendisi bu takımı finallere bile çıkaramamıştı."

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.