amerikanlar ve türkler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emre_61
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 27-01-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20-04-2007 Saat 04:19 |
amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ? amerikan: nasil gidiyor mike amerikan: korkarim seni oldurecegim amerikan: oov dostum hic cool olmamissin amerikan: hey steve , neden kendine bir icki koymuyosun amerikan: lanet olsun sana christine ! amerikan: tanri askina brad kes sesini artik. amerikan: aman tanrim simdi napicaz. amerikan: help me please.. amerikan 1 : dante nin bu kitabini okudun mu micheal turk 1 : abi da vinci sifresini okudum super amerikan: hey jery gel pizza ye dostum.. amerikan: fbi.. bir kac soru sorabilirmiyim? amerikan: (ses cikarmadan el iþaretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun |
|
CASPER
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 527 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CASPER
|
ÇOK KOMÝK BÝR ÞEY
|
|
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
|
güzelmiþ
|
|
çaðýltay
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 07-06-2006 Konum: Ýstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı çaðýltay
|
afrerin yavrum benim abisine çekmiþ nede olsa
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |