50 dolarlýk porsche |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emre_61
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 27-01-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01-03-2007 Saat 22:34 |
Adam gazete okurken bir ilan gormus: "50 $A SATILIK PORSCHE". Adam
gozlerine inanamamis "ne bu yaaa saka mi yapiyolar" demis, satilik ilanindaki adrese gidip ogrenmek istemis... Evin kapisini calmis, kapiyi bi kadin acmis, adam gazetedeki ilani gostererek "arabayi bi gorebilir miyim?" demis.. Kadin "tabi ki"diyip adami arabaya goturmus... Adam bi bakmis resmen gicir gicir muhtesem bi Porsche.... "Yaw insan boyle bi arabayi nasil 50 $a satar, acaba bi arizasi falan mi var?" diye dusunmus, bi test surusu yapmak istemis.. Kadin ona da "tabii "demis. adam test surusunu bitirmis, araba tek kelimeyle mukemmel..... adam sonunda dayanamamis ve kadina sormus: -Hanimefendi bu muhtesem arabayi 50 $a satmak istediginize emin misiniz..????? - Elbette eminim... - Kusura bakmayin ama cok merak ettim neden boyle bi arabayi bu kadar komik bi fiyata satiyosunuz?? Kadin "anlatiyim" demis... " kocam dun sekreteriyle kacti... bana da su notu birakmis" diyerek adama bi kagit uzatmis... adam kagida bakmis ve soyle yaziyor.. "Karicim biliyorum bana cok kizicaksin ama sonunda gercek aski buldum ve onunla burdan gidiyoruz... hic "ben nolucam" diye dirdir etmeye kalkma her$eyi senin uzerine yaptim evi de esyalari da istemiyorum, sadece Porschemi sat ve parasini bana gonder..." |
|
çaðýltay
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 07-06-2006 Konum: Ýstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı çaðýltay
|
emre harbi harbi komik miþ 1$ a satsa daha süper olurdu ama
|
|
AJAN
Super Moderator Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Konum: Ýstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 319 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AJAN
|
güzel paylaþým olmuþ
|
|
emre_61
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 27-01-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_61
|
tolga o zaman ne anlamý kalýyoki beleþ versin weya 5 kuruþtan satsýn
Düzenleyen bmw_emre - 03-03-2007 Saat 03:11 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |