Geleceğe damgasını vuracak 15 meslek !!!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fırtına
Moderator Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06-11-2008 Saat 15:08 |
Dünya değişiyor, Türkiye yenileniyor. Perakende, lojistik, çevre ve yeniden dönüşüm sektörlerinin ise yeni sektör alanları olarak ortaya çıktığını ifade eden Kaya, Türkiye'nin önümüzdeki 10 yılına damgasını vuracak diğer sektörleri şöyle sıraladı: -enerji, |
|
Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum |
|
hemşirerose
Üye Kayıt Tarihi: 13-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hemşirerose
|
yha ben hemşire adayıyım ama 10 meslek arasında sağlık yok ŞAŞIRDIM buna nese çok takmaya gerek yok zaten ülkede o kadar HASTA(her anlamda)insan varken hemşireye de ihtiyaç olur kesinliklle)))))
|
|
|
|
hemşirerose
Üye Kayıt Tarihi: 13-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hemşirerose
|
casperden - puan almamın sebebi fener mi??yoksa ben bu konuda ters bşi göremedim yhani kısasa kısas PİS FENERLİLER!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
CASPER
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 527 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CASPER
|
Sitemizde hakaret edici sözler kullanmak yasaktır ayriyetten üst üste 2 mesaj göndermek yasaktır bu arada sizi tartışma ortamı yarattığınız için defalarca uyardım lütfen kurallara uyunuz forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim
Düzenleyen CASPER - 15-11-2008 Saat 15:15 |
|
|
|
S3Z3R
Moderator Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif Değil Points: 820 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı S3Z3R
|
Bilişim Geleceğin Mesleği :)
Bu Duruma Çok Sevindim :) Bilişim Derken Tabiii En Önemli Yazılım Kısmı :) Düzenleyen OSCAR - 29-11-2008 Saat 22:43 |
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |