Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Galatasaray'a Carrusca kazığı!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Galatasaray'a Carrusca kazığı!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
sayko Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge
Fıkra ve spor bölüm moderatörü

Kayıt Tarihi: 09-09-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 198
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı sayko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Galatasaray'a Carrusca kazığı!
    Gönderim Zamanı: 19-11-2006 Saat 20:39
 
Galatasaray Yönetimi’nin transfer döneminin sonunda ‘beklenen yıldız’ diye aldığı Arjantinli Carrusca, bir anda yıldızı yükselen genç Arda’nın kurbanı oldu!

GALATASARAY Yönetimi’nin transfer döneminin sonunda ‘beklenen yıldız’ diye aldığı Arjantinli Carrusca, Arda’nın kurbanı oldu! Sol kanatta genç futbolcudan fırsat bulup da forma giyemeyen ‘yıldız’ oyuncu, dün Antalya’da Sarı-Kırmızılılar’la bağlarını koparma aşamasına geldi. Carrusca, Eric Gerets’in de hışmına uğradı.

LİSTENİN SONUNDAYDI

ANTALYA deplasmanına 19 kişilik kafileyle giden Galatasaray’ın hocası, ilk 18’e Arjantinli’yi almadı. Carrusca’nın devre arasında takımdan gönderilmesinin de kesinleştiği öğrenildi. Galatasaray Yönetimi, transfer sezonunun son periyodunda ‘yıldız’ oyuncuyu Arjantin’in Estudiantes kulübünden 2.5 milyon euroya renklerine kattı.

BİR DAKİKA DURMAM

YÖNETİM Marcelo Adrian Carrusca’yla da yıllık 1.1 milyon euroya anlaşmıştı. Devre arasında gönderilecek olan Arjantinli’yle yönetim masaya oturacak. Antalya’dan eli boş dönen Carrusca’nın arkadaşlarına ‘Artık bu takımda duramam. İdmanlara devam edeceğim ancak Galatasaray defteri kapandı’ dediği öğrenildi.
Yukarı Dön
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01-05-2007 Saat 00:04
 BU CARUSCAYA SANS VERSELER ADAM Bİ SEYLER YAPACAK ARDA OLDUGU ISIN  FAZLA SANSI YOK BI DE SAKATLIK  DEVRESI OLDU VE ARDA VE CARUCANIN YERINI AYHAN ALDI YONETIMIN BU OYUNCUYU GONDERMEMESI LAZIM
Yukarı Dön
Azrail Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 29-04-2007
Konum: Kocaeli
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Azrail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-05-2007 Saat 06:50
dogru söylüyosun sezer carrusca bize lazım bir oyuncu
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.