Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - G.Saray’a 1600 bilet !
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

G.Saray’a 1600 bilet !

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: G.Saray’a 1600 bilet !
    Gönderim Zamanı: 05-05-2006 Saat 05:41




  Turkcell Süper ligi'nde Pazar günü İnönü Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin İl Spor Güvenlik Toplantısı yapıldı. İstanbul Valiliği'nde gerçekleşen toplantıya Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Hüseyin Yücel, Galatasaray Kulübü Yöneticisi Fatih Gökşen, Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, Emniyetten Sorumlu Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Gençlik Spor il Müdürlüğü temsilcileri ve Emniyet temsilcileri katıldı.

Alınan kararları Ergün Güngör açıklarken, konuk takım Galatasaray taraftarlarına İnönü Stadı'nın %5'lik bölümü olan 1600 kişilik yer ayrılacağı bildirildi. Taraftarlara kulüpler tarafından bedava bilet verilmeyeceği, 1 kişiye en fazla 2 bilet satılacağı duyurulurken, güvenlik önlemlerinin 13.00'ten itibaren alınacağı, stad kapılarını 15.00'te açılacağı, konuk takım taraftarlarının toplu halde stada gidişlerine izin verilmeyeceği ve biletsiz taraftarların stad çevresine yaklaştırılmayacağı açıklandı.

2768 polisin görev yapacağı derbi öncesi soruları yanıtlayan Beşiktaş Yöneticisi Hüseyin Yücel dostça bir maç olmasını dilerken "İyi oynayan kazansın. Amacımız maçın fair-play çerçevesinde geçmesidir. İki takıma da başarılar" dilerim diye konuştu.

Fatih Gökşen ise kupayı kazanan Beşiktaş'ı kutlarken "Sezonun son derbisi olacak. Olay çıkacağını sanmıyorum. İki kulübe yakışır güzel bir derbi olur. Kazanmak istiyoruz. Temennimiz olaysız bir maç olsun" dedi.



Kaynak: DHA
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.175 Saniyede Yüklendi.