Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - G.Saray 2-0 Ankaraspor(devre arası)
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

G.Saray 2-0 Ankaraspor(devre arası)

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: G.Saray 2-0 Ankaraspor(devre arası)
    Gönderim Zamanı: 30-04-2006 Saat 04:53




  Turkcell Süper Ligi'nin 32.Haftası'nda Galatasaray kendi evinde Ankaraspor'u konuk ediyor. Galatasaray rakibi karşısında 2 dakikada bulduğu 2 golle maçın ilk yarısını 2-0 önde tamamladı. Galatasaray'ın gollerini 12.dakikada İliç ve 14.dakikada Hakan Şükür attı.

Galatasaray'ın yüreğinin sahada olduğu maçta, kulağı aynı saatte başlayan ve ligin kaderini çizecek, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında. Trabzonspor ilk yarı Fenerbahçe karşısında 1-0 önde tamamladı.

Cim Bom’da, sakat Ümit Karan, Orhan Ak, Yalçın’ın dışında, geçen hafta kırmızı kart gören Saidou ile sarı kart cezalısı Hasan Şaş, Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyette yer alan Uğur ve Ferhat ilk 11'de yer almazken, Volkan, Ergün ve Aydın sahada görev alıyor.

Sezon başında futbol otoritelerinin bazıları tarafından ‘sürpriz yapar’ diye nitelendiren, ancak beklenen performansını sergileyemeyen konuk Ankaraspor, son 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak topladığı 10 puanla hem dikkatleri çekti, hem de ‘matematiksel olarak olmasa da’ tehlike korkusundan büyük ölçüde kurtuldu.

Önemli Dakikalar;
2.Dakika: Ayhan'ın cezasahası dışından vuruşunda top auta çıktı.
6.Dakika: İçeri atılan ortad Necati gçğsü ile pas vermek istedi ancak savunma uzaklaştırdı, sonrasında Necati'nin maçın orta hakeme rakibin topu elle oynadığına dair itirazları var.
8.Dakika: Sol kanattan Ayhan'ın içeri ortasında Hakan kafasını uzattı öncesinde Ankaraspor savunması topu karşıladı.
9.Dakika. Galatasaraylı oyuncular penaltı itirazını sürdürürken hızlı çıkan Ankarasporlular, Galatasaraylı oyuncuların ve seyircilerin yüreğini ağzına getirdi, sağ kanattan içeri ortada ilk önce öndirekte, ardından arka direkte Ankarasporlu oyuncular topa dokunamazken top auta çıktı.
12.Dakika: Kaleyi cepheden gören, cezasahasının dışından kullanılan serbest vuruşta Ergün içeri doldurdu, Hakan'on kafa vuruşunda Jevric vuruşu kurtardı ama sektirdi, dönen topu tamamlayan İliç, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.
14.Dakika: Sol kanattan kullanılan kornerde kaleci boşa çıktı, savunma topa yükseklik kazandırdı, Hakan Şükür yaptığı kafa vuruşu ile skoru 2 dakikada 2-0'a taşıdı.
16.Dakika: Sağ kanattan İliç'in ortasında Hakan kafa ile vurdu top az farkla auta çıktı.
24.Dakika: Sağ kanattan aut çizgsine yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Kürşat kafa vuruşu yaptı çok müsait bir pozisyonda topu auta attı.
38.Dakika: Galatasaray çok hızlı çıktı sol kanattan ilerleyen Hakan içeri İliç'e orta yaptı, Ankaraspor savunması başarılı, İliç'ten önce topa hakim.
40.Dakika: Volkan'ın uzun pasında Galatasaray Ayhan ile sol kanattan hızlı çıktı ve savunmayı hazırlıksız yakaladı, ortası çok kötü savunma uzaklaştırdı.
43.Dakika: İliç, Hakan'la yaptığı duvar pasıyla cezaalanına girdi, plase vuruşunda top 90 diye tabir edilen yerin çok az üzerinden auta çıktı.

İlk 11'ler

GALATASARAY
1. Mondragon  
2. Ergün  
3. Song  
4. Tomas  
5. Cihan  
6. Ayhan  
7. Volkan  
8. İliç  
9. Aydın  
10. Hakan Şükür  
11. Necati


ANKARASPOR
1. Jevric  
2. Ramazan  
3. Petrus  
4. Musa  
5. Kürşat  
6. Hürriyet  
7. Cem  
8. Wederson  
9. Tita  
10. Ersen  
11. Jaba

Hakem: Yunus YILDIRIM
Saat: 19.00
Yayın: Digiturk Kanal 80
Stat: Ali Sami Yen
Gol: İliç 12', Hakan Şükür 14'
Sarı Kart: Ersen 43'

Benim adım sarı!
Mecidiyeköy’deki Galatasaray-Ankaraspor mücadelesiyle, Yunus Yıldırım bu sezon Süper Lig’deki 21. maçına çıkıyor. Lig’in en çok görev alan hakemi Yıldırım’ın bir başka özelliği de 50 sarı kart, 1 penaltı kararı verdiği, bu 90 dakikalarda kırmızı kartını hiç kullanmaması. Başarılı hakemin düdük çaldığı önceki üç maçta puan kaybı yaşamayan Cim Bom, Trabzonspor (4-1), Kayserispor (3-1) ve Ankaragücü’nü 2-0 yendi. Başkent ekibi ise Fenerbahçe’ye 2-1, Beşiktaş’a 3-0 mağlup olurken tek puanını 1-1 berabere kaldığı Sivasspor maçında kazandı.

Cim Bom firesiz
Bazı takımların bazı takımlara hep şansı tutar ya, Galatasaray da bugüne kadar oynadığı 3 Ankaraspor maçını da firesiz atlatmasını bildi. Türkiye Ligleri tarihinde ilk kez geçen sezon karşı karşıya gelen iki ekip arasındaki maçları Sarı-Kırmızılı ekip, Ankara’da 2-0, İstanbul’da da 4-2’lik skorlarla kazandı. Bu sezon ise başkentte yapılan karşılaşmadan Cim Bom yine 2-1 galip ayrılmasını bidi. Galatasaray, Ankaraspor’a geride kalan 3 maçta toplam 8 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü.

7 futbolcuya sarı alarm
Turkcell Süper Lig’de büyük heyecanla devam eden şampiyonluk yarışında, kalan haftalar için de ince ince hesaplar yapılıyor. Bugünkü Ankaraspor mücadelesine çıkarken 2 futbolcusu kart cezalısı, 7’si ise sınırda olan Galatasaray’da, Teknik Direktör Eric Gerets hafta boyunca uyarılarda bulundu. Gelecek hafta İnönü Stadı’nda Beşiktaş’a konuk olmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar’da, Song, Tomas, Uğur, Mondragon, Sabri, Ayhan ve Necati tehlike sınırında bulunuyor. Ankaraspor karşısında bu futbolculardan hangisi sarı kart görürse, önümüzdeki hafta yapılacak derbide takımını yalnız bırakacak.

Maçın önemli pozisyonlarını, yıldız tablosunu ve resimlerini maçın hemen ardından webaslan.com’da bulabilirsiniz.



Kaynak: superspor.com
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.