oruçlu ayı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emre_61
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 27-01-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01-03-2007 Saat 22:21 |
Birgün adamın biri ormanda avlanmak icin çıkmış yola bir tane ayıyı gözüne kestirmiş, ayıda tam ayı boylu poslu tam derisi para eden cinslerden adam demişki bunu asla kaçırmamam lazım bu ayı kesinlikle benim olmalı, başlamış ayıyı takip etmeye bir ateş etmiş olmamış iki etmiş yine olmamış , adam mermi değiştirirken ayı adamı kovalamaya başlamış, adam o can haliyle kendini kurtarmak için koşmaya başlamış tabi orman oldugu için ayağı takılmış ve düşmüş ayıda adamın üstüne atlamış.
Adam yıllardır inanmadıgı Allah'a bir dua edeyim bu zamana kadar bana yardım etmedi zaten inanmıyordumda belki şimdi inanırsam sorun kalmaz ve beni kurtarır demiş ve "Allahım beni bu durumdan kurtar , eğer kurtarmayacaksan bile bari ayıyı müslüman yap o zaman belki ayı insafa gelirde beni bırakır" demiş.o an gökyüzünde bir ısık belirmiş ve adamın yanına dogru inmiş demişki isteklerin kabul oldu ayı şu andan itibaren müslüman olmuştur demiş ve ışık kaybolmuş. artık bütün gözler ayının üstündeymiş ve Ayı: Allahım verdigin nimetlere hamdolsun bugunde orucumu acmak icin beni nimetsiz bırakmadın. |
|
AJAN
Super Moderator Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Konum: İstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 319 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AJAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hahaha çok komik olmuş valla ayılar bile oruç tutuyo yani!!!!! |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |