arkadaşlar mutlaka bakın!!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||
Mareşal_87
Moderator Av,Avcılık ve Silahlar Bölümü Patronu Kayıt Tarihi: 11-03-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 483 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mareşal_87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01-08-2006 Saat 17:56 |
|||
Coca Cola'nın ne anlama geldiğini düşündünüzmü hiç? Coca Cola yazısını yansıtmalı olarak ters çevirdiğinizde arapça bir yazı teşkil etmektedir. Ve de bu yazıda "La Muhammed La Mekka" yazısı ortaya çıkmaktadır. "La" arapçada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman: "Muhammedi ve Mekke'yi ortadan kaldırmak" anlamını taşımaktadır. İnanmak güç ama ne kadar cahil olduğumuzu kendi gözlerimizle görmeye ne dersiniz? Farklı bir açıdan Şimdi bu yazıyı hat sanatı gözlükleriyle seyredelim:
Hala hiç utanmadan, çekinmeden Coca Cola içen Müslümanlar...! TAKDİRLERİNİZE BIRAKIYORUZ.... |
||||
Mert Babaların Delikanlı Evladıyız Ecel ile sözlü Ölüm ile Nişanlıyız İmtihan İçin Doğduk Allah Rızası İçin Yaşamak Zorundayız
|
||||
Hawk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
|
|||
ewet bunu biliyordum.Ama ben zaten coca colaya karşı bir insanın.İçindeki maddeler yuzunden insan sağlığına çok zararlı
|
||||
|
||||
kural
Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kural
|
|||
ewet bende biliyorum bu olayı ama içmedende edemiyoruz.
|
||||
esmer
Üye Daimi Üye Kayıt Tarihi: 10-05-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esmer
|
|||
ben bunu başka sitedede görmüştüm |
||||
forum kralı
Yeni Üye ee Kayıt Tarihi: 10-03-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forum kralı
|
|||
teyzeme de sakal bıyık koyarsan eniştem olur ya beyler nie takılıyonuz bu kadar ayrıntıya ya
|
||||
Hawk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
|
|||
unutmaki mükemmeliyet ayrıntılarda gizlidir.Ve bu konu gerçekten önemli bir konu.Boşverilecek bir olay değil
|
||||
|
||||
kral
Administrator Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif Değil Points: 957 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kral
|
|||
Olaya bir açıklık getirelim bir çok forumda tartıştım bu konuyu.
Şimdik günahını sevabını birkenara hususi kutusundan çıkarıp scanner ile tarattım
Şimdi söyleyin bakalım taratmış oldugum resimlere bakın yazının orjinali budur bu nasıl arapçadır?
ŞEKİL1
ŞEKİL2
ŞEKİL3
Yapmayın böle arkadaşlar tövbe tövbee böyle arapça yazı olmaz umarım aydınlatıcı olmuştur. Hala daha burdaki resimleri görüp arapça yazıyor diyen cıkmaz heralde.
Hiç ole şey olurma yav akıl mantık alıyomu orjinal resim bu ve cocacola bunun tersten yazılışını kullanmıyor dikkatinizi çekerim
Şimdik
DAHA TERSİ VARMI BUNUN: yok burdaki taratmış olduğum resimleri nasıl cevirirsen cevir şekiller bunlardan ibaret.
orjinal resmi budur ve ilk şekil nasılsa odur.
Coca cola bunun duz yazılışını kullanıyor ters yazılısını deil umarım aydınlatıcı olmuşumdur
ona bakarsanız 2,5 litrede 52 litre gözüküyor tersten bakıldıgın da nasıl bizim turkçedeki bazı kelimeleri nereye cekersen oraya gidiyorsa bu da onun gibi birşey olmuş işte
Arapça yazı nasıldır aşagıdaki gibi örnek varabiliriz
Bu yazının içeriği ulead programını anlatıyor
هذا هو البرنامج الذي سوف يتهي مشاكلك مع كل أنواع التحويل في الملفات الصوتية و المرئية يمكنك هذا البرنامج من التمتع بهذه الملفات و التحكم بها و تعديلها كما تريد ثم حفظها بكل الأمتدادات المعروفة أنه أسهل طريقة لمشاركة أصدقائك و عائلتك بهذه الملفات و أستخدمها في الكمبيوتر أو الجوال |
||||
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
|
||||
GOLDMAN
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 895 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GOLDMAN
|
|||
ya beyler kral ve mareşal_87 arakadaşlarımıza TESEKKÜR ederim güzel açıklama yapmışlar ama çok fazla değişiyo
|
||||
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |