Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Rektör Süleyman Okudan tutuklandı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Rektör Süleyman Okudan tutuklandı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Rektör Süleyman Okudan tutuklandı
    Gönderim Zamanı: 21-11-2008 Saat 10:40
 
Selçuk Üniversitesi rektörü Süleyman Okudan tutuklandı. Okudan, Konya'da düzenlenen Okyanus operasyonunda gözaltına alınmış ve daha sonra evinde yapılan aramada yatak odasında 1 milyon YTL bulunmuştu.
 
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, ‘Okyanus' operasyonu kapsamında bu sabah tutuklandı. Aynı operasyonda adliyeye sekedilen diğer sanıklardan 16 kişinin de tutuklanmasına karar verildi. Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 8 ilde eş zamanlı gerçekleştirdiği ‘Okyanus' operasyonunun üçüncü dalgasında pazartesi günü ‘ihaleye fesat karıştırdığı', ‘reşvet aldığı' ve ‘çıkar amaçlı suç örgütü yöneticisi' olduğu iddiasıyla 33 kişiyle birlikte Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan da gözaltına alındı. Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi'nde sorgulanan zanlılardan 4'ü serbest bırakılırken 30'u dün sabah soruşturmayı yürüten Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevkedildi.
Zanlılar bu sabaha kadar süren sorguları sonunda tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan ve 16 kişi tutuklanırken, aralarında Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Anıl Serin ve Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görevli Hasan Atılgan'ın da bulunduğu13 zanlı da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Rektör Prof. Dr. Selüyman Okudan ve diğer zanlılar, çete suçlarına bakan Adana Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

 

Kaynak




Düzenleyen invertor - 21-11-2008 Saat 10:42
Yukarı Dön
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22-11-2008 Saat 17:52
Adalet yerini bulmuş....

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.152 Saniyede Yüklendi.