Programlama dilleri ile ilgili Türkçe E-Book |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19-09-2008 Saat 00:17 |
Algoritma_1.zip ( 53.46k )
c_dili.zip ( 151.86k ) C__.zip ( 65.31k ) linux.zip ( 5.65mb ) HTML_4.zip e_Lapis.2005_1.pdf ( 5.1mb ) Ps` de web sitesi için arayüz hazýrlama kitabý. e_htmlrehber.zip linuxta_performans.doc C++ (95 sayfa) Her yönüyle C# proramlama dili (484 sayfa) Programlama dilleri ve C (368 sayfa) Ýleri seviye Win32 (WinAPI) programlama (119 sayfa) JAVA programlama (24 sayfa) Microsoft Foundation Class MFC (218 sayfa) XML (45 sayfa) Veri tabaný programlama - SQL Unix / Linux Sistem Programlama Ders Notlarý Visual Basic Delphi Excel Programlamaya giriþ, Algoritmalar, Akýþ Diyagramlarý Döngüler Karmaþýk veri tipleri Turbo C ile programlamaya giriþ Programlamaya giriþ Programlama mantýðý Visual Basic programýnýn kullanýmý, menüleri ve standart kontrol nesneleri Visual Basic'te kontrol nesnelerinin kullanýmý Visual Basic'te veri eriþim nesneleri Visual Basic'te veri tabaný iþlemleri c programlama örnekleri WEB TASARIM & PROGRAMLAMA
|
|
kadir0158
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-08-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kadir0158
|
Güzel paylaþým sitesi. Ancak bu kaynaklarýn içinde aradýðým bir grup kitap göremedim
Directx ve game programming kitaplarý nýda temin edebilirmisiniz?
Elimdekileri en kýsa sürede paylaþmak istiyorum. Beni yönlendirirseniz sevinirim
Saygýlar
|
|
ufukcingay
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-07-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ufukcingay
|
link yenilerseniz sevinirm teþekkürler
|
|
http://www.bilgineferi.com/
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |