Fırında Makarna |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fırtına
Moderator Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15-09-2008 Saat 13:18 |
Malzemeler
1 paket kalın spaghetti (içi boş olanlardan) 1 kalıp sert ve tuzlu beyaz peynir (rendelenmiş ya da ezilmiş) 1 demet taze soğan (ince kıyılmış) 1 küçük demet ince kıyılmış maydonoz 1 su bardağı süt 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 çay bardağı sıvıyağ Karabiber, pulbiber Yapılışı;
Makarnayı yumuşak olacak şekilde 15-20 dakika kadar tuzlu suda haşlayıp süzün. Bir kapta rendelenmiş beyaz beyniri, 1/2 su bardağı kaşar rendesini, ince kıyılmış taze soğan ve maydanozu, karabiberi, pulbiberi sütü ve sıvıyağı karıştırın. Haşlanmış makarnaya bu karışımı ekleyip karıştırın. Hafifçe yağlanmış geniş bir borcama döküp yüzeyini düzeltin. Üzerine 1/2 su bardağı kaşar rendesini döşeyip 180 derecedeki önceden ısıtılmış fırında 40 dakika kadar üzeri tamamen ve yanları hafif kızarana kadar pişirin. 30 dakika sonra dilimleyerek servis yapın. ''Afiyet Olsun'' Düzenleyen Fırtına - 16-09-2008 Saat 09:33 |
|
Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum |
|
S3Z3R
Moderator Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif Değil Points: 820 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı S3Z3R
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
İftara Doğru İyi Konu Teşekkürler +K
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |