Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yaşama Dair > Yemek Tarifleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Garnitürlü Barbunya Balığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Garnitürlü Barbunya Balığı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Garnitürlü Barbunya Balığı
    Gönderim Zamanı: 12-08-2008 Saat 11:10
 
Malzemeler
1 Kilo barbunya balığı
2 Adet kabak
2 Adet havuç
3 Adet domates
2 Adet soğan
1 Su bardağı su
5 Çorba kaşığı zeytinyağı
1 Tutam kırmızı safran
1 Diş sarımsak
5 Çorba kaşığı mayonez
4-5 Dal maydanoz
3-4 Adet taze soğan sapı
Tuz, karabiber, kekik
 
Hazırlanışı
 
  • Balıkları temizleyip yıkayın.
  • Süzgece alıp suyunun süzülmesi için bekletin.
  • Havuç ve kabakları ince ince dilimleyip, soğanları halka halka doğrayın.
  • Domatesleri dilimleyin.
  • Balıkları fırın kalıbına dizin.
  • Hazırladığınız sebzeleri değişimli olarak balıkların üzerine yerleştirin.
  • Soyulmuş sarımsak, kıyılmış maydanoz, kırmızı safran, kekik, tuz ve karabiber ilave edin.
  • Zeytinyağı ve suyu ekleyip önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin.
  • Servis tabağına alıp mayonez eşliğinde üzerine kıyılmış taze soğan sapı serperek servis yapın.
     


Düzenleyen GOLDMAN - 12-08-2008 Saat 11:11
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.219 Saniyede Yüklendi.