Yeliz Çok Mutlu! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eren_tufekci
Üye Kayıt Tarihi: 03-05-2007 Konum: İstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eren_tufekci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11-07-2007 Saat 03:18 |
15 YILLIK SESSİZLİĞİNİ 'HAYKIRDIM SESSİZCE' ALBÜMÜYLE BOZAN YELİZ'İN, HAYATINDA İLK KEZ BİR KLİBİ OLDU!
Yeliz, 15 yıl önce müzik dünyasından sessizce uzaklaşmış ve kendi dünyasına çekilmişti. Aradan geçen yıllar Yeliz'e hiç bir şey kaybettirmedi. Ne sesinden ne de fiziğinden. Prodüktörlüğünü Özgür Aras'ın yaptığı 'Haykırdım Sessizce' albümünün süpervizörlüğünü de Yonca Evcimik ile Özgür Aras üstlendi. İlk klip çalışması ise sözü-müziği Tamer Gürsoy' a ait 'Ağla Kalbim'e yapıldı. Bugüne kadar tek bir klip çalışmasına dahi imza atmayan Yeliz, '15 yıl için de hep yapılan albümleri dinledim. Hep klipleri izledim. Bu çalışmalar esnasın da o kadar heyecanlıydım ki, çünkü hayatım da ilk kez böyle bir çalışma yaptım. Sanki bugün yeniden doğdum. Çok heyecanlıyım. Asla anlatılamayacak özel bir duygu' diyor.
Son günler de müzik dünyasında yaşanan 'Bakkal müziği' tartışmalarını uzaktan izlediğini söyleyen Yeliz, '15 yıl müziğe ara vermiş bir insan olarak yaptığımız bu işin ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu anladım. Şu anda yaşanan saçma polimikler beni o kadar çok üzüyor ki, keşke herkes birbirine destek olsa. Biliyorum ki küçücük bir ara bile verseler müziğin kıymetini daha iyi anlayacaklar. Hiç kimse hiç kimseye ses yükseltmeyecek ve herkes birbirine saygı gösterecek. Bu gençlere bir ders gerek' diyerek gençlerin biraz daha dikkatli konuşmalarını belirtiyor. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |