Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - İlk Kez Tom'u Dinlemedi!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

İlk Kez Tom'u Dinlemedi!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
eren_tufekci Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 03-05-2007
Konum: İstanbul
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 102
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı eren_tufekci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İlk Kez Tom'u Dinlemedi!
    Gönderim Zamanı: 08-07-2007 Saat 23:43
 SURI'YI DOĞURDUKTAN SONRA KENDİNİ EV KADINLIĞINA ADAYAN KATE HOLMES, SAÇLARINI KISACIK KESTİRDİ!

Tom Cruise'la evlenip kızı Suri'yi doğurduktan sonra kendini ev kadınlığına adayan Katie Holmes yıllardır uzun olan saçlarını kestirdi. Amerikalı psikologlar ve saç tasarımcıları Life&Style dergisi için Holmes'taki bu ani değişikliği yorumladı.
< ="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" =text/>  


Bağımsız kadın imajı

Kuaförler ve tasarımcılar, güzel yıldızın saçlarını çok hoş bulduklarını söylerken, Psikolog Nili Sach, 'Katie'nin 'Tom'un gölgesinde yaşıyor' dedikodularından sıyrılmak için bir değişiklik yapması şarttı. Kısa saçları ona bağımsız bir kadın havası kattı' diye konuştu. Psikolog Patricia Farrell ise, 'Ne istediğini bilen bir kadın gibi görünmek için saçlarını kestirmiş olabilir' dedi.

Küçük dilini yutuyordu!

Yakın dostları ise Holmes'un saçlarını kestirmeyi uzun zamandır istediğini ancak Cruise'un 'Kadın uzun saçlı olur' diyerek ona engel olduğunu söyledi. Holmes'un Cruise'un kanatları altında yaşamadığını kanıtlamak için bir fırsat aradığına dikkat çeken arkadaşları, 'Katie ilk kez Tom'u dinlemedi. Tom onu gördüğünde o kadar beğendi ki, küçük dilini yutuyordu' dedi.

Esin Kaynağı Victoria mı?

Bugüne kadar giyim tarzıyla yakın arkadaşı Victoria Beckham'ı taklit ettiği söylenen Holmes'un yeni saçları da Beckham'ınkileri andırdı. Moda ikonu olarak kabul edilen Victoria, güzel yıldızın saçlarını muhteşem bulduğunu söyledi ve ekledi: 'Herkes Katie'nin benden esinlendiğini söylüyor. Biz çok yakın arkadaşız. Onun benden benim de ondan etkilenmemiz doğal. Katie'nin de en az benimki kadar özgün ve ve zevk sahibi bir tarzı var
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.188 Saniyede Yüklendi.