|  | 
| Flow Chart 3.01 Türkçe ve Eðitim Video Türkçe | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <1234> | 
| Yazar | |
| invertor   Security Professional   Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı invertor Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 21-04-2010 Saat 10:22 | 
| 
   Yeni linkler ilk mesaja  eklenmiþtir. Virüs kontrolünden geçmiþ olmakla birlikte temizdirler.
 Programý Ýndirenler yorumlarýný yaparsa linkleri sýklýkla güncelleriz | |
|  | |
| maskelibalo   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 19-04-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı maskelibalo Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 21-04-2010 Saat 19:44 | 
| 
 Çok teþekkürler @inertor... Türkçe olan sorunsuz çalýþýyor. Avast virüs algýlamadý. Yarýn baþka bir anti-virüs programý ile deneyip sonucu bildiririm. Tekrar teþekkürler... | |
|  | |
| S3Z3R   Moderator     Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 820 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı S3Z3R Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 22-04-2010 Saat 14:41 | 
| 
   Güncelleme için teþekkürler
    | |
|   | |
|  | |
| cenkak   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 23-04-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı cenkak Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 23-04-2010 Saat 14:34 | 
| 
   programý doðru dürst atarmýsýnýz kurulum dosyasýný atacaksýnýz. pogramýn kurulduðu klasörü atmayýn bir iþe yaramýyor 
    | |
|  | |
| invertor   Security Professional   Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı invertor Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 23-04-2010 Saat 18:51 | 
| 
 Baþka bir emriniz varmýydý ? Program sorunsuz bir þekilde çalýþmaktadýr ve kurulum gerektirmez Programý çalýþtýrmak için indirmiþ olduðunuz dosyanýn içindeki  FlowProgramming.exe dosyasýný çalýþtýrmanýz yeterlidir | |
|  | |
| simdigeldim   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 27-04-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı simdigeldim Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 27-04-2010 Saat 15:26 | 
| 
   teþekkürler | |
|  | |
| invertor   Security Professional   Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı invertor Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 07-05-2010 Saat 22:10 | 
| 
   Bazý üyeler  þifre nedir diye soruyor
  Þifre : www.bilgineferi.com   dur  ilk mesajdada yazmaktadýr | |
|  | |
| kotukedi   Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 25-05-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı kotukedi Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25-05-2010 Saat 21:43 | 
| 
   Video linki yok arkadaþlar eklerseniz sevinirim Teþekkürler | |
|  | |
| makelonur   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 05-07-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı makelonur Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05-07-2010 Saat 10:56 | 
| 
   rar her turlu hata verýyor :(
    | |
|  | |
| S3Z3R   Moderator     Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 820 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı S3Z3R Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05-07-2010 Saat 22:47 | 
| 
 | |
|   | |
|  | |
| kluivert10   Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 10-10-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı kluivert10 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10-10-2010 Saat 14:12 | 
| 
   paylaþým için saðolun teþekkür ederim
    | |
|  | |
| papri   Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 19-10-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı papri Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19-10-2010 Saat 19:05 | 
| 
   bu ne ya bi þifreyi bulmak için tüm sayfayý dolaþtým yok yok yok ya ben malým ya bu site berbat...
    | |
|  | |
| kral   Administrator   Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 957 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı kral Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 20-10-2010 Saat 00:59 | 
| 
 Yorumsuz  :)  Yine cevap yazayým Gözleriniz pek iyi görmüyor herhalde  Rar þifresi: dan sonra yazýlan  arayýpta bulamadýðýnýz þifre demektir  ilk sayfada  defalarca yazýlmýþ Düzenleyen kral - 20-10-2010 Saat 01:00 | |
|  “Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaþtýracaktýr. | |
|  | |
| papri   Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 19-10-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı papri Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 20-10-2010 Saat 03:34 | 
| 
   sonradan öyle düþündüm onuda denedim ama hala yanlýþ diyo :S bu arada miyopumda ve birazda b konularda beceriksiz e artýk bi zahmet yardýmcý olursanýz sevinirim :D 

birde ben avast antivirüs programý kullanýyorum sürekli virüs buluyo dosyada iþlem yapma desem de atýyo karantinaya geri alsam da çalýþtýrmýyo kaldýrdým baþka bi sürümünü yükledim aynýsý oldu napcam ben ya ayyyy deli oldum ne cahilmiþim ben :D  Edit:Mesajlar Birleþtirildi Düzenleyen kral - 20-10-2010 Saat 09:53 | |
|  | |
| kral   Administrator   Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 957 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı kral Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 20-10-2010 Saat 09:52 | 
| 
   Az önce ilk sayfada bulunan FlowChart Visual Programming Language 3.01 Türkçe   ve portable  ý  indirip denedim Kaspersky internet security 2011 de herhangi bir virüs uyarýsý  problemi vermemektedir... 

Sorun kullanmýþ olduðunuz antivirüs yazýlýmý ile alakalýdýr. Güvenilir listesine eklemenizi veya anti virüs yazýlýmýnýzý deðiþtirmenizi tavsiye ederim.

Not: iki mesajý ard arda yazmak yerine düzenle butonunu kullanýnýz. Mesajlarýnýz birleþtirilmiþtir.
    | |
|  “Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaþtýracaktýr. | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | Sayfa <1234> | 
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |