Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Programlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - File format converters (office 2007 dosyalarını office 2003 formatına çevirin)
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

File format converters (office 2007 dosyalarını office 2003 formatına çevirin)

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: File format converters (office 2007 dosyalarını office 2003 formatına çevirin)
    Gönderim Zamanı: 07-04-2009 Saat 20:11
File format converters (office 2007 dosyalarını office 2003 formatına çevirin)
 
 
Open and save the new Office 2007 file formats for Word, Excel and Power Point using your Office 2003, with this add-on. 100% functional and tested 
 
Detaylı Bilgi
 
Microsoft Ofis paketi sayesinde hayatımıza giren formatlardan DOC, XLS ve PPT hemen hemen her bilgisayar kullanıcısının artık aşina olduğu dosya uzantıları. Ofis2007 ile birlikte bu uzantılara bir de X harfi eklendi. Peki nedir bu X harfinin sırrı? Getirdiği değişiklik veya yenilikler neler? Bu yeni formatları eski ofis sürümlerinde açma şansı var mı?

Önce X harfinin getirdiklerinden bahsedelim. Yeni nesil bu dosyalar aslında içinde XML dosyaları ve klasörler barındıran birer arşiv dosyası. Microsoft, Ofis2007'de tamamen XML dosya biçimini benimseyerek Ofis uygulamalarının herhangi biriyle yarattığınız belgelerinizin XML biçimini destekleyen diğer programlar ile kolayca bağlantı kurmasını hedefliyor. Bilgisayarınızda Ofis2007 kurulu değilse üzülmeyin. Bu dosyaları sıkıştırma programları ile açıp içerdikleri dosya ve klasörleri görebilirsiniz. Mesela DOCX uzantılı bir dosyanın uzantısı RAR olarak değiştirerek winrar programı ile açabilir daha sonra içindeki XML biçimindeki belgeyi bir XML düzenleyici ile açabilirsiniz.

Eğer bunlarla uğraşacak vaktim yok ya da bunun daha basit bir yolu yok mu diyorsanız bu programı kullana bilirsiniz.
 
 
Programı kurduğunuzda programlar menüsüne ya da masaüstünüze eklenen herhangi bir kısayol oluşmuyor. Ancak DOCX, XLSX ya da PPTX uzantılı dosyalar Ofis2003 tarafından tanınır hale geliyor. Artık bir DOCX uzantılı dosyayı Word2003 ile açabiliyorsunuz, açılış sırasında dosya otomatik olarak eski formata dönüştürülüyor. Bu dönüştürme sırasında Ofis2007 uygulamalarına ait yeni özelliklerin yok olacağını hatırlatmakta fayda var.
 
 
Download

 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.