Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Diğer Branşlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Erkoç finale yükseldi
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Erkoç finale yükseldi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Erkoç finale yükseldi
    Gönderim Zamanı: 22-11-2006 Saat 22:34
 
Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de süren 4. Dünya Bayanlar Boks Şampiyonası'nda, 50 kiloda Hasibe Erkoç finale yükseldi.

34 ülkeden, 200 boksörün katıldığı şampiyonanın sabah seansında ringe çıkan Hasibe Erkoç, mücadele boyunca Hintli rakibi karşısında üstün bir performans sergileyerek, karşılaşmadan 17-8 galip ayrıldı ve finale adını yazdırdı. Maçtan bir gün önce grip olan Türk boksör, karşılaşmada yüksek bir ateşle mücadele etti.

Erkoç, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabaha kadar kendisiyle ilgilenerek, maça çıkmasını sağlayan takımın antrenörü Selahattin Başaran'a teşekkür ettiğini söyledi. Erkoç, ''Hocam benimle bir doktor, bir psikolog gibi ilgilendi ve maça çıkmamı sağladı'' dedi.

Antrenör Başaran ise şampiyonada hakemlerin devamlı olarak ev sahibi Hintli sporcuları kayırdığını, diğer boksörlerin vuruşlarının puan olarak verilmediğini belirterek, ''Hasibe yüksek ateşi olmasına rağmen maçta üstün bir performans ortaya koydu ve kazanmasını bildi'' diye konuştu.

Öte yandan, akşam seansında 86 kiloda Şemsi Yaralı, Rus rakibi Elena Surkova ile finale kalma mücadelesi verecek Erkoç%20finale%20yükseldi

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.