Elektrik Almama Meseleleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
çaðýltay
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 07-06-2006 Konum: Ýstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı çaðýltay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10-04-2007 Saat 02:32 |
- ayrilalim
- neden - senden elektrik alamiyorum - opsem - e biraz alir gibi oldum - bize gitsek - trafolar patlamasin - al sana al sana - ne vuruyon yaa... - sarjim bitti , yok sana elektrik falan - senden elektrik alamiyorum - ya meltem sen yalitkansan benim sucum ne? -senden elektrik alamiyorum -ben vermek istemiyorum da ondandir. - senden elektrik alamiyorum - makine soguk.. (bkz CMYLMZ) -meltem senden elektrik alamiyorum. - riza fisi tak.. - senden elektrik alamiyorum berkant.. + elektirk, neden insanlar hep birbirlerinden elektrik almak isterler ki? aslinda insan ..... vidi vidi vidi... dir dir dir.. profesor dr. dallamyus cokbilmius'a gore insan aslinda .... vidi vidi.. dirdir da dirdir.. - KES bekrkant kes... YETERR... bi daha sosyolog ile cikarsam ne olayim.. + nereye gidiyorsun ? - ebenin... tobe tobe... + bak elektrik verince carpiliyorsun mualla... - !!! *senden elektrik alamiyorummm - bizim hic elektrigimiz olmadi kii gulcan!!! ayrilamammmm(Emrah versiyonu) - senden elektrik alamiyom naci - baglantilari dogru yaptinmi naciye - ?? - arti kutpu alip eksi kutpa baglayacaksin - terbiyesizzzzzzzzzzzz... -Senden elektrik alamiyorum horozcan -Ben elektrik veren cinsten degilim tavuknur.. -Bu durumda ben nasil yumurtlayacam horozcan? -Topraklama sistemi kuralim sana.. topraktan dollen.. - senden elektrik alamiyorum * ugrasma ozaman alamiyosan carpilican sindi birak karistirma bi bilene sorariz *.senden elektrik alamiyorum -bi saniye izin ver? ben simdi duygularimi yogunlastirma karari aldim sen de elektrigin kralini alacaksin. *.-ay ben senden elektrik alamiyorum ayhan. -yuksek gerilim hatti miyim lan ben!! -ay ne bagiriyorsun beee.. -carparim *.- senden elektrik alamiyorum berkecan - entelim ben o yuzdendir cerengul. - hmmm bu neden meteliksiz oldugunu da acikliyor. *.- senden elektrik alamiyorum - sen sok ayagini su legene ben veriyorum elektrigi. *.-senden elektrik alamiyorum tamer. -onemli olan voltaj degil akimdir... --senden elektirik alamiyorum. --dun gece oyle demiyodun.?? --senden elektrik alamiyorum --verelim neclacigim duz mu istersin alternatif mi? --duz olsun --bekle adaptor alip geliyom |
|
GOLDMAN
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 895 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GOLDMAN
|
ha ha ha komik ti
|
|
emre_61
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 27-01-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_61
|
hehe komik
|
|
çaðýltay
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 07-06-2006 Konum: Ýstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı çaðýltay
|
yani ben atýyorum bunlarý baþkasý deil
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |