DW20.EXE Hatasý Alýyorum Sizce Sorun Ne Olabilir ?? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
halil.316
Moderator Kayıt Tarihi: 09-10-2010 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 369 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı halil.316
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14-02-2011 Saat 17:03 |
Bilgisayarým kapanýrken dw20.exe hatasý veriyor. Pc kapanmýyor.Birkaç kez kapat diyorum sonra kapanýyor.Acaba sistemime virüs mü bulaþtý dedim AVG 2011 güncel sürüm ile taradým virüs bulamadý.Sizce sorun neyden kaynaklanmýþ olabilir yada sorun nasýl düzeltilebilir.Þimdiden yardýmlarý için herkese teþekkür ederim..
Düzenleyen halil.316 - 14-02-2011 Saat 17:05 |
|
Darkko
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-02-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Darkko
|
Microsoft office crash report aracý.Denetim masasý >Sistem > Geliþmiþ > hata bildirimi butonu ile
açýlacak panelden, "hata bildirimini devre dýþý býrak" seçeneðini
iþaretle sorun çözülür.
http://support.microsoft.com/kb/841477/tr dw20.exe hatasý hakkýnda daha fazla bilgi için microsoft açýklamasý mevcut okumaný tavsiye ederim.... Düzenleyen Darkko - 15-02-2011 Saat 15:56 |
|
halil.316
Moderator Kayıt Tarihi: 09-10-2010 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 369 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı halil.316
|
Ýlginiz için teþekkür ederim.Dediklerinizi yaptým ama deðiþen birþey olmadý.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |