.......::::: DRIVER ÝSTEK ::::.......... |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Asound 10/100 Mbps Ethernet Adapter Driver
Win95, Win98, Win98SE, WinME, WinNT4, Win2000, WinXP, Win2003
Rar pas: www.bilgineferi.com
Kullanýmý : Driver i yüklerken belirli konumdan aratýp indirmiþ oldugunuz dasyanýn içerisindeki xp klasörunu göstermenýz yeterlidir.
|
|
aLex_01
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-11-2008 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aLex_01
|
tþkler umarim olur denicem þimdi görüþmek üzere baþarilarnizin devamini diliyorum süpersiniz tek kelimeyle abiler
|
|
vARSA öTESÝ gELSÝN bERÝSÝ eMEGE sAYGÝ.
|
|
aLex_01
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-11-2008 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aLex_01
|
selamlar asound 10-100 ama eternet kartinin üzerinde myson yazior anlamadim þimdi burda ben myson eternet kartinin drevirini aramam gerek varsa acil yardim pls yardimlariniz için þimdiden tþkler kolay gelsin.
Düzenleyen aLex_01 - 08-11-2008 Saat 21:24 |
|
|
|
aLex_01
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aLex_01
|
hocam asound driveri demiþsinde dosyalar bomboþ nasil oluyo onuda hallederseniz cok sevinirim kolay gelsin.
|
|
|
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Dosyada problem yoktur tekrar kontrol ediniz ve arad arda mesaj yazmak yerýne edit butonu kullanmaya özen gösteriniz.
|
|
aLex_01
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aLex_01
|
hocam myson yaziyor eternet kartinin üzerinde bu ona uyumlu olacakmi bu konuda bilgi verirseniz çünki dün denedim pc acilir acilmaz kendiliðinden reset atmaya basladi þimdide.tekrardan format aticam eternet kartinin üzerinde myson yaziyor bilginize kolay gelsin.yardiminiz için tþk ederim.
|
|
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
myson model numarasý nedir?
Driver uyumsuz olduðundan dolayý reset atma olayý olabilir eger driver ý kurduktan sonra reset atýyosa mevcut driver ý kaldýrýrsanýz reset atma sorunu düzelir.
Driver hakkýnda tam olarak isim verirseniz yardýmcý olmaya çalýþýrým
|
|
aLex_01
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aLex_01
|
myson mtd803f bu yaziyor eternet kartinin üzerinde bunun driver i lazimda bende cd si yok ve normal bir sekilde pc tanitipta internete baglanmiyo önce kendi tanitti pc driveri ama interenete baglanmadi sýnýrlý baglanti diyor bu konuda da yardimci olursaniz sevinirim kolay gelsin.hocam o driveri kaldirmak için pcnin acilmasi lazim ve acilir acilmaz reset atiyor ve sonradanda ekrana mavi ekran geliyor sistem yoneticinize basvurun gibi bir yazi cikiyo anlamadim gitti baya yordu beni bilgisayar. Düzenleyen aLex_01 - 11-11-2008 Saat 01:44 |
|
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Download
|
|
merdo60
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-11-2008 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı merdo60
|
Bana kameram var ama driver ok çok lazým marka sunday SN-205 xp için çok lazým yardýmlarýnýz bekliyroum acil
|
|
MERT YÝGÝT ARSLNA
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Bu konuyu inceleyiniz
|
|
real4hount
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-12-2008 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı real4hount
|
kardes eline koluna saglýk bilgisayarcýyým bu programý arýyordum sn-201 Ekleyen Arkadasa Coq TsKLer
|
|
mikado27
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30-01-2009 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mikado27
|
emeklerinize saðlýk |
|
mikado27
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30-01-2009 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mikado27
|
Asound 10/100 Mbps Ethernet driver arýyorum yukarýdaki linki denedim çalýsmadý baska bi yere upload edip verebilirmisiniz
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Linkte problem yoktur
Rar pas: www.bilgineferi.com
Ýndiremiyorsanýz
Rapidshare' dan nasýl dosya indirilir bu konuyu inceleyiniz.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |