![]() |
Dolmuştan inmek için söylenebilecek sözler :) |
Post Reply ![]() |
Author | |
Hawk ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: 07-03-2006 Location: Turkiye Status: Offline Points: 1700 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 21-09-2006 at 20:35 |
soför bey inecek var..
-müsait yerde mi? -ee...evet -abi durakta salla bizi.. -söfor bey muhteşem bir yerde indirir misin (gerçektir yaşanmıştır) söfor de size layık değil ama teyze der ve indirir... -müdür bizi sağda tükürüver -hadi artık inek +ne ineği lan ne diyon sen? -artık İnek diyom İnek +ulan... -kıtmısın yaw!?! ne laf anlamaz şeysin inek... -sensin lan inek.! -abi ışıklarda indirir misin? -neden karanlıktan korkuyor musun? -hacı amca:mübarek bi yerde inebilirmiyim evladım? şöför amca:ilerde cami var hacım orda indirieyim mi seni? -şöfööörr sağda silkele bizi -buyur abi? -indir laaan. bu süper sigorta hastanesinin önünden geçerken -abi beni siqortada bırak -sağda inebilir miyim? -soldan inilmiyor zaten kardeş ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
emre_61 ![]() Daimi Üye ![]() ![]() Otomobil & Modifiye Modu Joined: 27-01-2007 Status: Offline Points: 238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi beni siqortada bırak hhh hehe çok komik olmuş
|
|
![]() |
|
savage_team ![]() Daimi Üye ![]() ![]() Joined: 25-01-2008 Location: Turkey Status: Offline Points: 291 |
-abi ışıklarda indirir misin? -neden karanlıktan korkuyor musun Cok matrak olmus abi yaw
|
|
![]() |
|
![]() |
|
çağıltay ![]() Daimi Üye ![]() ![]() Otomobil & Modifiye Modu Joined: 07-06-2006 Location: İstanbul Status: Offline Points: 321 |
:D :D hahaha ben birine tanık oldum
|
|
![]() |
|
HayaLim__oL ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 22-04-2012 Status: Offline Points: 0 |
Önceden de okumuuştum bi yerde ama yine çok güldüm.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |