Counter Strike 1.6 Patch Wandalf, Yepyeni Silahlar Oyuncu Modelleri , Modifiye Cs |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
savage_team
Daimi Üye Kayıt Tarihi: 25-01-2008 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 291 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı savage_team
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10-09-2008 Saat 11:53 |
Counter STrike 1.6 patch WaNDaLf download Counter STrike 1.6 WaNDaLf MoD nedir ? ne işe yarar ? ne gibi değişiklikler var ? 1.Anti teror timi ve teror timindeki oyuncuların hepsi değiştirdim. 2.Oyun türkçe olmakla beraber oyundaki sesler türkçedir. 3.Açılış menüsü ve konsol rengini değiştirdim. 4.Bombanın şeklini değiştirdim. 5.Rehineler değişti. 6.İçinde online oynamanız için gerekli 50 e yakın türk server vardır. Patch setupdan cıkan rar dosyasını csniz nerde kuruluysa içine cıkartıyoruz örnek : C:/Program Files/ Not:Patch calısması için Csnin Pcnizde kurulu olması gerekir. Oyunun Üzerine kurulur. Download link : INDIR Serverları Burdan Ekleyebilirsiniz. Kurulumu İçindeki Beni Oku Adlı Dosyada Yazıyor. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |