Çilekli Tavuk Göğsü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fırtına
Moderator Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15-09-2008 Saat 12:59 |
Malzemeler;
1 su bardağı un 5 su bardağı süt- 1 su bardağı şeker 1 yk nişasta 1 damla sakızı 1 vanilya 1 yk margarin Üzerine: yarım kg çilek 1 tart jöle
Yapılışı; damla sakız,vanilya ve margarin hariç ,malzemenin geri kalanını muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişiriyoruz.altını söndürdükten sonra,vanillya,damla sakızı ve margarini ekleyip mikserle çırpıyoruz ve borcama döküyoruz.diğer taraftan çileklerimizi enlemesine doğrayıp üzerine diziyoruz...tart jölemizi de tarifine göre pişiriyoruz(dilerseniz 3-5 çileğin suyunu sıkıp jöleye karıştırabilirsiniz..ve çileklerin üzerine döküyoruz..dolapta soğutup servis yapıyoruz..
''Afiyet Olsun'' |
|
Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |