Bu şekilde nasıl bilgilerim çalındı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
caner55
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-02-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caner55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18-03-2011 Saat 20:37 |
Merhaba arkdaşlar msn den uzun süreden beğri konuştuğum güvendiğim biri tarafından kısa bi süre önce tüm bilgilerim çalındı mailler hf hesapları blogum vs bu kişi bana facebookta otomatik sayfa beğendirme diye bi javascript attı bunu düzenle hostuna at verdiğim kodu da temana biyere koy dedi bende koydum.Kodu koyduktan sonra tüm bilglerim o kişiye gitti js yi virüstotalda taratmıştım ama virüs bulmamıştı arkadaşlar.MAsıl oluyorki bu
|
|
invertor
Security Professional İnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Şayet yollamış olduğu dosyanın içerisine gömülü keylogger varsa dosyanın açılması ile beraber aktif hale geçmiş olabilir . Mevcut dosya duruyorsa pm den gönderirseniz incelerim
Not: Bazı keyloggerlar anti virüs yazılımlarına yakalanmaz belli bir zaman sonra yakalanır ama iş işten geçmiş olur. Bu tür zararlı yazılımlar hakkında daha önceden bilgi verdik.
Başka bir ihtimal ise belki daha önceden bilgisayarınıza bulamış olan bir keylogger sayasindede şifreleriniz çalınmıştır
Güvenliğiniz için görev yöneticisinde ve başlangıçta çalışan programları kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Saygılarımla
invertor
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |