Bilgisayardan Tüm Lig Maçlarını Canlı İzl |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hackers_kral
Uzman Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Status: Aktif Değil Points: 676 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hackers_kral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09-11-2007 Saat 06:08 |
Bilgisayardan Tüm Lig Maçlarını Canlı İzleyin
TVU ile lig maçlarını izleme
TVU Player programı ile ücretsiz uydu yayını yapan birçok yabancı kanalı izleyecebilirsiniz. P2P programlarının mantığı üzerinde çalışan TVUPlayer ile bağlantı hızınız yeterli ise çok iyi sonuçlar alabilirsiniz.
Örnek:
Programı indirip kurun.. sports'a tıklayın üst tarafta..
Solda çıkan kanallardan da, dubai devesini tıklayın.. lig tv karsınızda.. (mac listede hangı kanalda ise o kanalı acacaksınız) en kısa yolu bu.. Tarafımdan test edilmiştir problemsiz çalışıyor.
Veya
Maçın hangi kanalda olduguna burdan bakın
http://myp2p.eu/index.php?part=sports sayfayı açın football a tıklayın maçı bulun macın hangi kanalda oldugunu görmek için karşısındaki tıklayın kurmuş oldugunuz programdan o kanalı bulun veya direk sayfadan play' e tıklayın iyi seyirler...
Aşagıdaki linkte alternatif programlar mevcuttur play kısmından almış oldugunuz url yi aşagıdaki programlar sayesinde de izleye bilirsiniz. ama yukardaki program işinizi görür
Not:Buradan bütün p2p programların setup exelerine ulaşabilirisiniz
(sopcast, tvants, pplive, ppmate, ppstream, tvu, afreeca) Edit: Kotalı kullanıcılar için kontrol etmedim ama (kotasız kullandığımdan dolayı ) bir maçta söylentiye göre yaklaşık 3gb kota gidiyor galiba bilgilerinize....
Edit: Diğer yöntem
Futbol maçlarını seyretmek için.Sopcast,tvants,ppstream ve tvu gibi P2P programlar var.En güzel ve en kullanılışlısı SopCast.Programı
Sopcast Programını İndir!!! Programı indirdikten sonra bu adrese gidin. P2p infodan programınızın listesini açın Orda listeye bakın(maçın üzerine geldiğinizde solda maçın hangi kanalda olduğu yazıyor)Hangi kanalda ise maç o kanala tıklayıp 2-3 dakika bekledikten sonra görüntü gelecektir. NOT : Internet Explorer kullanmanız gerekiyor,Firefox veya Opera gibi browserlarla sayfayı açmayın çalışmaz. Düzenleyen hackers_kral - 14-12-2007 Saat 01:05 |
|
|
|
yilalp
Üye Kayıt Tarihi: 15-11-2006 Konum: İstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yilalp
|
Guzel bir program kim tavsiye etti acaba... :)
|
|
hackers_kral
Uzman Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Status: Aktif Değil Points: 676 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hackers_kral
|
Araştırdım buldum baktım problemsiz çalışıyor paylaşayım dedim :)
Beşiktaş maçından görüntü
Televizyonda izlemek istersenız
Bilgisayardan Televizyona Görüntü ve ses aktarma Başlıgını inceleyebilirsiniz.
Düzenleyen hackers_kral - 11-11-2007 Saat 08:46 |
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |