"Beni F.Bahçe sıfırladı" |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hawk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21-11-2006 Saat 18:24 |
G.Saray’ın eski İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, Aksiyon dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz sezon “F.Bahçe, G.Saray’ı geçti” şeklinde verdiği beyanatın kariyerini zedelediğini anlatan Gürsoy, “Benim kariyerimi F.Bahçe sıfır yaptı. Fener önde dedim de takımımı bıraktım mı ki? Her ne gerekiyorsa yaptım. Camia silkelendi, seyirci sahip çıktı Allah’ın yardımıyla şampiyon olduk” dedi. G.Saray Lisesi’nin mütevelli heyetinde olduğunu söyleyen Gürsoy, “Geçen gün liseye gittim. On öğrenciden 7’si Fener’i tutuyor. Durum çok vahim” ifadelerini kullandı. Gürsoy kendi döneminde amigolara para ödemediklerini belirterek “Ben bıraktıktan sonra kesinlikle amigolara para ödendi” diye konuştu.
“Hakan Şükür bırakmalı” |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |