Aureliodan sünnet haberine yanýt |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15-10-2006 Saat 04:29 |
Fenerbahçeli Mehmet Aurelio, hakkýnda gazetelerde yer alan sünnet olacaðý yönündeki haberleri Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yanýtladý. Aurelio, Vatan Gazetesi'nde bugün yeralan 'Aurelio sünnet olacak!' baþlýklý haberle ilgili açýklamasýnda þunlarý söyledi:
“Bugün yayýnlanan gazetelerde bir kez daha gördüm ki Türk basýnýnýn yaratýcýlýðý inanýlmaz. Ben bu kadar hayal gücü kuvvetli gazeteciyi baþka ülke de görmedim. Benim sünnet olacaðýmý yazmýþlar. Onlarý üzmek falan gibi bir niyetim yok ama sünnet olmuþ bir insan tekrar sünnet olamaz diye biliyorum. Çünkü ben 5-6 yaþlarýmdayken zaten sünnet ettirildim. Her hangi bir hastalýk ya da kanser riski bu anlamda taþýmam için annem o yýllarda beni zaten sünnet ettirmiþti. Ama sevgili medya mensuplarý üzülmesinler þampiyon olursak bir sünnet düðünü yaparým böylece hem onlarýn gönlü olur hem de biz takým olarak þampiyonluðu farklý bir þekilde kutlamýþ oluruz. Gerçi anladýðým kadarý ile medya Türk vatandaþlýðýna geçen birine ikinci aþama olarak sünneti uygun görüyor. Sünnet de olduðum göz önüne alýrsak üçüncü aþamanýn ne olduðunu merakla bekliyorum.'' |
|
|
|
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
|
yanlýz bu haberi okuyunca kahkaha attým.Ne medya var bizdede mübarek
|
|
|
|
GOLDMAN
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 895 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GOLDMAN
|
eee yaratýcý milletiz adamýn sünnet oldum demesi ile olmuþ sayýlmaz gören bilir olup olmadýgýný sünetçisini getirsinler inanalým
|
|
Hawk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
|
ya ama hakkaten komik deðilmi þimdi.Adamýn bilmem neresi bile gündemde töbe töbe yaw
|
|
|
|
kural
Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kural
|
gerçekten hem komik hemde rezillik
|
|
B_E_N
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-06-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı B_E_N
|
Düzenleyen B_E_N - 15-10-2006 Saat 21:02 |
|
Kristalin Bedelini Göze Almayan Onunla OYNAMASIN!!!
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |