Asus K50IN Xp Vidows 7 - Vista (32- 64 Bit) Driver + Kamera sorununa çözüm |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13-02-2010 Saat 14:03 |
Asus K50IN Xp Vidows 7 - Vista (32- 64 Bit) Driver
EMI and Safety (5) BIOS (8) [BIOS History] BIOS-Utilities (3) Chipset (1) ATK (8) AUDIO (1) VGA (1) LAN (1) Card Reader (1) TouchPad (1) Utilities (20) Wireless (3) BlueTooth (2) Camera (3) Others (1) Manual (39) Driver Download
Ek olarak;
Eðer kameradan görüntü ters geliyorsa yanlýþ driver yuklemiþsiniz demektir.
Yukarýda bulunan linktenki webcam driverlarýný deneye bilirsiniz
Ben aþaðýya eklemiþ olduðum webcam driver ý ile sorunumu çözdüm
Rar pas: www.bilgineferi.com Düzenleyen invertor - 13-02-2010 Saat 14:15 |
|
sinem
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-06-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sinem
|
görüntü ters göstermekte,nasýl düzelteceðim yardýma ihtiyacým var. |
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Benim eklemiþ olduðum driver ý kullanýn. Olmuyorsa bir üst linkteki driver larý deneyebilirsiniz
|
|
borges
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-12-2010 Konum: Kyrgyzstan Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı borges
|
Benim de PC Asus K50IN ve yurtdisinda oldugum icin format attirmak zorunda kaldim.Dil de rusca simdi.Kameram ters gosteriyor.Sorunuma cozum ararken hasbelkader formunuza ulastim.Alttaki eklemis oldugum
(Ben aþaðýya eklemiþ olduðum webcam driver ý ile sorunumu çözdüm Download Rar pas: www.bilgineferi.com) dosyayin indirdim.ama sorunu cozemedim.rardan ext yapinca bir suru dosya cikiyor.ben mantiken exe. uzantili dosyalari tikladim ama hala ters.Yine de tesekurler. |
|
burakserap
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-02-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakserap
|
yardýmýnýz için çok teþekkür ederim 2 aydýr indirmediðim program kalmamýstý..nihayet burayý leþfettim ve pat diye çözüldü..çokkk çokkk teþekkür ederim.... camera artýk düzgün...oh bee...............
|
|
dlktrk
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-07-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dlktrk
|
benm görüntü tersss ne yapicamm anlatin lütfen
|
|
serserib01
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-08-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serserib01
|
arkadaþlar Cam ter görüntü veriyorsa Asus'un Sitesinden Driverlari açýn
camera (3)'ü Açýn Chicony CNF-7129 Camera Driver ( 3. sýradaki Driveri ) kurun sorununuz çözülecektir. arkadasýn yayýnladýgý linkde bu driveri veriyor !.. Düzenleyen serserib01 - 19-08-2011 Saat 01:30 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |