Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Aslan kayseride dağıldı 4-1
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Aslan kayseride dağıldı 4-1

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aslan kayseride dağıldı 4-1
    Gönderim Zamanı: 21-12-2006 Saat 07:20
 Fortis Türkiye Kupası A Grubu maçında Kayseri'de Kayseri Erciyesspor Galatasaray'ı 4-1 yendi. Maça hızlı başlayan K.Erciyesspor 4. dakikada G.Saray'ın kalecisi Aykut'un kırmızı kart gördüğü pozisyonda penaltı vuruşu kazandı. Galatasaray bu dakikadan sonra maçta 10 kişi oynadı. Aykut'un yerine kaleye Fevzi geçerken oyuna ilk 11'de başlayan Özgürcan oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Maçın gollerini K.Erciyesspor'dan 7.(pen.) ve 58. dakikalarda Djalovic, 19. dakikada Emre Toraman ve 53. dakikada Cenk atarken, konuk ekip Galatasaray'ın tek sayısını 9. dakikada frikikten Sabri kaydetti.

Alınan bu sonuçla daha önceden oynadığı 3 maçta topladığı 9 puanla gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen G.Saray yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığı K.Erciyes maçından puansız ayrıldı. K.Erciyesspor ise puanını 4'e çıkartarak gruptan çıkma yolunda umutlarını son maça taşıdı.

A Grubu'nda son hafta maçları 14 Ocak 2007'de Karşıyaka ile Kayserispor ve Bursaspor ile K.Erciyesspor arasında oynanacak.

MAÇTAN DAKİKALAR 
4. dakikada Mehmet Eren, ceza sahasında kaleci Aykut'un müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi Tolga Özkalfa penaltı noktasını gösterdi ve bu pozisyonda kaleci Aykut'a kırmızı kart gösterdi.
7. dakikada penaltı vuruşunu kullanan Djalovic, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 1-0
8. dakikada ceza sahası sol çarprazda Mehmet Eren'in sert şutunda top yan ağlarda kaldı.
9. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Sabri'nin yaklaşık 30 metreden sert şutunda top ağlarla buluştu. 1-1
19. dakikada gelişen Kayseri Erciyesspor atağında Mehmet Eren'in geliştirdiği atakta defanstan dönen top Emre Toraman'ın önünde kaldı. Emre Toraman'ın ceza sahası dışından sert şutunda Okan'a da çarpan top köşeden ağlarla buluştu. 2-1

32. dakikada Cem'in elle müdahale etmesi sonucu Galatasaray, kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Sabri'nin vuruşunda kaleci Yavuz, son anda köşeden topu kornere çeldi.
35. dakikada sol kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Cihan, gerilerden gelen Ayhan'ı gördü. Bu futbolcunun ceza sahası yayı üzerinden yerden vuruşunda kaleci topu kontrol etti.
39. dakikada Hasan Kabze'nin pasıyla ceza sahası sağ çarprazında topla buluşan Necati'nin sert şutunda top farklı bir şekilde üstten auta çıktı.
41. dakikada defansın arkasına atılan topla ceza sahasına giren ve kaleci ile karşı karşıya kalan Djalovic'in sağ çarprazdan sert şutunda kaleci Fevzi, topu kornere çeldi.
48. dakikada rakiplerinden sıyrılarak, sol kanattan ceza sahasına giren Mehmet Eren, dar açıda kaleci ile karşıya kaldığı pozisyonda çok kötü bir vuruş yaptı. Top taca çıktı.
52. dakikada topla ceza sahasına sokulan Cenk'in ceza sahası yayı üzerinden sert şutunda meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu. 3-1
58. dakikada Mehmet Topal'dan güzel bir hareketle sıyrıldıktan sonra ceza sahasına giren Cenk'in sağ çarprazdan yerden vuruşunu uzak kale direği dibinde Djalovic, yatarak tamamladı. 4-1
69. dakikada Mustafa Sarp'ın uzak mesafeden sert şutunda top az farkla yandan auta çıktı.
73. dakikada sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Cenk'in vuruşunda top defanstan döndü. Dönen topu tekrar önünde bulan Cenk, müsait pozisyondaki Djalovic'i gördü. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Fevzi, topu ayaklarıyla uzaklaştırarak, gole izin vermedi.
80. dakikada Mustafa Sarp'ın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Fevzi, topu köşede kontrol etti.
82. dakikada Sabri'nin ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Yavuz, topu kontrol etti.

STAT: Büyükşehir Belediyesi Atatürk
HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Nihat Mızrak, Alper Ulusoy
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Yusuf, Gökhan Kök, Yalçın, Cem, İlkem, Özgür (İlhan dk. 67 ), Emre Toraman, Serge Die (Mustafa Sarp dk. 46 ), Mehmet Eren, Djalovic, Cenk (Aykut dk. 84 )
YEDEKLER: Fadhel, Fatih
TEKNİK DİREKTÖR: Werner Lorant
GALATASARAY: Aykut ?, Cihan, Tolga, Mehmet Topal, Mehmet Güven (Oğuz dk. 46 ), Sabri, Okan, Ayhan, Özgürcan ? (Fevzi dk. 6 ), Necati, Hasan Kabze (Uğur dk. 81 )
YEDEKLER: Çağrı, Anıl, Volkan
TEKNİK DİREKTÖR: Eric Gerets
KIRMIZI KART: Aykut (dk. 4) (Galatasaray)
GOLLER: Djalovic (dk. 7 pen. ve dk. 58), Sabri (dk. 9), Emre Toraman (dk. 19), Cenk (dk. 52)
SARI KARTLAR: Emre Toraman, İlkem, Cem, Serge Die (Kayseri Erciyesspor), Tolga, Okan, Necati (Galatasaray) Aslana%20Aykut%20freni:%204-1

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.166 Saniyede Yüklendi.