AOF Geçmiş dönemlerde çıkmış soruları PDF formatında indirme yöntemi - Yeni |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
invertor
Security Professional İnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05-05-2010 Saat 18:51 |
E-öğrenme'den "AOF Çıkmış sınav Sorularını ve cevap anahtarlarını" SWF veya PDF Formatında indirme yöntemi
Bilindiği üzere AOF sitesinden geçmiş yıllara ait çıkmış sorular indirilemiyor bende konu hakkında Lüzumu üzerine bilgilerimi sizlerle paylaşmak istedim.
------------------------------------------------------------------
Konu: xp, vista ve windows 7 de sorunsuz bir şekilde AOF ' nin sitesinden istediğiniz derslerin geçmiş yıllara ait soru ve cevaplarını pdf formatında indirme.
Bilgisayarınızda Flash player yüklü değilse Flash Player programını aşağıdaki linkten indirip bilgisayarınıza kurun http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=adobe-flash-player&lid=3040 Bilgisayarınızda Acrobat reader yüklü değilse, Adobe Reader Programını aşağıdaki linkten indirip bilgisayarınıza kurabilirsiniz.
Eğer soruları pdf formatına çevirmek istiyorsanız "Tavsiye ederim" aşağıdaki linkten PDFCreator programı indirip bilgisayarınıza kurun
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=pdfcreator&lid=685 Not: Lİnkler açılmıyorsa linkleri kopyalayapıştır yaparak açmayı deneyin sorunsuz bir şekilde açılır. ------------------------------------------------------------------
Başlıyoruz;
Not: Anlatım İnternet Explorer a göre yapılacağından bu işlemler için internet explorer kullanmalısınız
1 - İnternet explorer kapalı iken Xp kullanıyorsanız Çalıştıra %USERPROFILE%\Local Settings\Temporary Internet Files yazıp "veya kopyala yapıştır yapıp" çalıştırın. Eğer Vista veya windows 7 kullanıyorsanız çalıştıra %USERPROFILE%\Local Settings\Temporary Internet Files\Low\Content.IE5\0LFMRKSJ yazıp "veya kopyala yapıştır yapıp" çalıştırın Açılan klasörün içeriğini tamamen silin silinmeyenler olursa kalsın silme işlemi bittikten sonra klasörü kapatmayın lazım olacak ;) 2 - http://eogrenme.anadolu.edu.tr/ sitesinden TC Kimlik numaranız ile oturum açın 3 - Fakülte seçiniz kısmından sınav sorularını seçin 4 - Sınav sorularını almak istediğiniz öğretim yılını seçin 5 - Ara sınav, Yıl sonu sınavı veya Bütünleme Sınavı sorularından istediğinizi seçin 6 - Sol tarafta bulunan e-kitap bölümünü tıklayın indirmek istediğiniz derslerin sınav sorularını sırası ile tıklayıp açılmasını bekleyin.
Şimdi kayıt işlemine geçiyoruz * 1. Adımda açmış olduğumuz klasörün içerisindeki swf uzantılı dosyaları inceleyeceğiz * Bu klasörde; KitapSWF ile başlayan swf uzantılı dosyalar, indirmek istediğimiz sınav sorularıdır. Bunların birer kopyapsını almanız yeterlidir. Bu dosyaları internet explorer ilede görüntülüyebilirsiniz * PDF olarak kopyanını almak istiyorsanız "Tavsiye ederim" indirmiş olduğunuz swf uzantılı sınav soru kitapçığını internet explorer ile veya Flash player ile açın
Örnek: Not: Sayfayı Pdf formatında veya normal olarak Yazdırmak için Resimde işaretlediğim alandaki yazıcı simgesine tıklamanız lazım aksi taktirde yazmaz. Ben internet explorer ile açtım İşaretli alanda bulunan yazıcı simgesine tıklayın sonra karşımıza gelen pencereden yazıcı seç kısmında PDFCreator seçili olması lazım Yazdıra tıklayın
sonra kaydet'e tıklayıp masaüstünü kayıt yeri olarak gösterdinizmi işlemimiz tamamdır.
Takıldığınız yer olursa yardımcı olabilirim konuya yazmanız yeterlidir.
Saygılarımla invertor Düzenleyen invertor - 29-04-2011 Saat 10:36 |
|
yilalp
Üye Kayıt Tarihi: 15-11-2006 Konum: İstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yilalp
|
Çok güel bir paylaşım. Kaynak da güzel. Seneye sınavlara girerken mutlaka deneyeceğim.
|
|
S3Z3R
Moderator Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif Değil Points: 820 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı S3Z3R
|
invertor çok teşekkürler eline sağlık
|
|
|
|
AJAN
Super Moderator Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Konum: İstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 319 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AJAN
|
inventor emeğine sağlık güzel paylaşım olmuş...
|
|
maagul
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-12-2010 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maagul
|
kaydediyorum fakat hatalı diyor pdf açılmıyor
|
|
mehmet latif
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2010 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet latif
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
prof3ssional44
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-02-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı prof3ssional44
|
teşekkürler dostum
|
|
mbozbas
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-09-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mbozbas
|
mrb arkadaşım
emeğiniz için teşekkürler. ben windows7 ultimate kullanıyorum expoler9 kullanıyorum. bir türlü indiremedim. geçenlerde windows xp kullanırken sorunsuz halletmiştim. ama şimdi takıldım. yardımcı olursanız sevinirim. iyi günler. |
|
SELAM
|
|
CEMİLE
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-09-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CEMİLE
|
dediğinizi yaptım pdf creator ü indirip kurdum fakat yazdır dan çıkan menüde simgeyi seçmiş olduğum halde ikinci aşamada açılması gereken pencere açılmıyorneyi yanlış yapıyorum acaba
|
|
invertor
Security Professional İnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
PDFCreator 'ü yükledikten sonra Birinci resimde bulunan kırmızı ile işaretlenmiş alana tıklayın açılan pencerede yazıcı Seç kısmında bulunan yazıcılardan PDFCreator 'ü seçip yazdır'ı tıklayın.
Sonra karşınıza çıkan ekrandan kaydet'e tıklayıp masaüstünü kayıt yeri olarak gösterdinizmi işlemimiz tamamdır.
|
|
CEMİLE
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-09-2011 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CEMİLE
|
yanıtladığınız öncelikle teşşekkürler. pdf creator ü seçtikten sonra gelmesi gereken pencere açılmıyor son aşamada kalıyorum. tekrar tekrar programı kaldırdım ve kurdum fakat yine aynı. kurulumunda farklı bir yönergede görmedim standart bir kurulum hala çözebilmiş değilim. expolrer ayarından olabilirmi dedim onda da bir sorun göremedim. fakat söylemeden geçemeyeceğim tebrik ederim ben bu kadar sayfayı nasıl yazdıracağım diyordum. hızır gibi yetişti açıklamanız. Allah razı olsun birde şu sorunu çözebilsem benim için çok iyi olacak.
|
|
kml_51
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-09-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kml_51
|
Merhaba Siteye yeni üye oldum.Paylaşımızın için Teşekkürler.
|
|
vurgun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-10-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı vurgun
|
hocam ellerine sağlık
|
|
Hiçbir işi yapamayacak kadar yeteneksiz kimse yoktur ve her işi yapabilecek yetenekte kimsede yoktur:)
|
|
ahmetgelebek
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-01-2012 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetgelebek
|
indiremedim yardımcı olur musunuz. çalıştıra klasör ismini yazınca kabul etmiyor
|
|
ahmtglbk
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |