![]() |
1958 Plymouth Fury ; (Christine / 1983) - Katil Araba DVDRip Dual Türkçe Dublaj |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
cimbomgs ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 08-02-2011 Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece 1.partın indirilmesini tamamlayamıyor;acaba başka nasıl indirebilirim bir bilginiz var mı?,çünkü en az 10 defa denedim ama bir türlü CRC- BAŞARILI (MD5) demiyor! |
|
![]() |
|
invertor ![]() Security Professional ![]() İnventor Joined: 18-01-2008 Status: Offline Points: 3365 |
Jdownloader kullanmadan normal olarak indirmeyi deneyin.
Saygılarımla
|
|
![]() |
|
...da direkt olarak nasıl indireceğim,eskisi gibi indiremiyorum;linki tıkladığda gelen ekran da;username,rapidpro,email adress falan gibi şeyler geliyor,FREE DOWNLOAD gibi birşey göremiyorum;eskiden iki tane sayaç gibi birşey olurdu,şimdi değişmiş;nasıl indiriyoruz şimdi? |
|
![]() |
|
şimdi gördüm;Create your free account diyor ama hesap açacak bir buton yok!
|
|
![]() |
|
invertor ![]() Security Professional ![]() İnventor Joined: 18-01-2008 Status: Offline Points: 3365 |
Rapidshare.com dan indirmek için slow download a tıklayıp bekleyeceksiniz
|
|
![]() |
|
Birinci part sizde varsa e-posta aracılığı ile yollayabilir misiniz? ya da başka bir öneriniz var mı,rapidin o sayfası nedense aılmıyor bende.
|
|
![]() |
|
Tamamını indirip klasöre çıkardım sorun yok
Part 1 i farklı sitelere upload ediyorum bitince linki buraya eklerim indirip kullanırsınız
Edit:
Alternatif linkler eklendi Edited by invertor - 03-03-2011 at 22:01 |
|
![]() |
|
çok teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Lüzumu üzerine linkler güncellendi
|
|
![]() |
|
nokta6600 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 08-05-2011 Status: Offline Points: 0 |
vallah'a helal olsun
|
|
![]() |
|
tuncay0017 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 10-05-2011 Status: Offline Points: 0 |
valla helal kardeş aramadığım yer kalmadı eski yeni ne kadar satıcı videocu nostalji takılan ama ne hikmetse olan ama bir türlü bulunamayan benim için en güzel film bu araba aynı benim hayatım gibi bu elemanında hayatını değiştiriyor harika bir film tabiki türkçe dil seçeneği için yazdıklarım film zaten elimde senelerdir mevcut beni bilen bilir bu filmi aramadığım yer kalmadı son kez teşekkürler ayrıca hiç bir sorun yok adam gibi indi tekrar teşekkürler Edited by tuncay0017 - 11-05-2011 at 08:40 |
|
![]() |
|
kahrakar ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 12-08-2011 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
Yav çift dil diye övünüp durmuşsunuz ama ikinci dilin orjinal değilde Almanca dublaj olduğunu söylemeyi unutmuşsunuz!!
Boşu boşuna indirdim eğer dublaj seyretmek isteseydim türkçe tercih ederdim zaten! banane almanın dublajından insan uyarır
![]() ![]() ![]() |
|
hüsam
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |