![]() |
yönetim okusun!!!!!!! |
Post Reply ![]() |
Author | ||||||
hemşirerose ![]() Üye ![]() ![]() Joined: 13-09-2008 Location: Turkey Status: Offline Points: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 16-11-2008 at 16:37 |
|||||
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=5561
casper adlı üyeniz herkeze alakasız konularda eksi veriyor attığım mesajlarda hiç bir aykırı bişey olmamasına rağmen beni banladınız.lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum.yukarıdaki adresteki atılan bir konuya teşekkür ettim.alakasız yere eksi verdi.ve bunu sürekli yapıyor.lütfen gereğinin yapılmasını talep ediyorum.yönetime duyrulur...
|
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
kral ![]() Administrator ![]() ![]() Joined: 08-03-2006 Status: Offline Points: 943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Kasıtlı olarak - vermek yasaktır.
Konu hakkında gerekli incelemeler yapıldıktansonra Casper hakkında gereken neyse yapılacaktır.
Bilgineferi forum'una tekrar hoş geldiniz
iyi forumlar
Edited by kral - 16-11-2008 at 17:42 |
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
S3Z3R ![]() Moderator ![]() ![]() Joined: 31-03-2007 Status: Offline Points: 820 |
|||||
Gerekli İnceleme Yapılacak Ve En Kısa Zamanda Bilgilencirileceksiniz...
|
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
Fırtına ![]() Moderator ![]() ![]() Joined: 11-09-2008 Location: Turkey Status: Offline Points: 689 |
|||||
Yönetime sesleniyorum CASPER adlı üyeniz teşekkür ettiğim konuya alakasız yere eksi veriyor ve bunu diğer üyelerimize de aynı şekilde yapıyor.Üstelik yapmış olduğum teşekkürde hiç bir forum ve bölüm kurallarına aykırı bir söz bulunmamaktadır.Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.Yönetim kuruluna duyrulur...Lütfen gereğini yapınız... |
||||||
![]() Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum |
||||||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |