![]() |
|
.......::::: DRIVER İSTEK ::::.......... |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |
invertor ![]() Security Professional ![]() İnventor Joined: 18-01-2008 Status: Offline Points: 3341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asound 10/100 Mbps Ethernet Adapter Driver
Win95, Win98, Win98SE, WinME, WinNT4, Win2000, WinXP, Win2003
Rar pas: www.bilgineferi.com
Kullanımı : Driver i yüklerken belirli konumdan aratıp indirmiş oldugunuz dasyanın içerisindeki xp klasörunu göstermenız yeterlidir.
|
|
![]() |
|
aLex_01 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 08-11-2008 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
tşkler umarim olur denicem şimdi görüşmek üzere başarilarnizin devamini diliyorum süpersiniz tek kelimeyle abiler
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vARSA öTESİ gELSİN bERİSİ eMEGE sAYGİ.
|
|
![]() |
|
aLex_01 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 08-11-2008 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
selamlar asound 10-100 ama eternet kartinin üzerinde myson yazior anlamadim şimdi burda ben myson eternet kartinin drevirini aramam gerek varsa acil yardim pls yardimlariniz için şimdiden tşkler kolay gelsin.
Edited by aLex_01 - 08-11-2008 at 21:24 |
|
|
|
![]() |
|
hocam asound driveri demişsinde dosyalar bomboş nasil oluyo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
invertor ![]() Security Professional ![]() İnventor Joined: 18-01-2008 Status: Offline Points: 3341 |
Dosyada problem yoktur tekrar kontrol ediniz ve arad arda mesaj yazmak yerıne edit butonu kullanmaya özen gösteriniz.
|
|
![]() |
|
hocam myson yaziyor eternet kartinin üzerinde bu ona uyumlu olacakmi bu konuda bilgi verirseniz çünki dün denedim pc acilir acilmaz kendiliğinden reset atmaya basladi şimdide.tekrardan format aticam eternet kartinin üzerinde myson yaziyor bilginize kolay gelsin.yardiminiz için tşk ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
myson model numarası nedir?
Driver uyumsuz olduğundan dolayı reset atma olayı olabilir eger driver ı kurduktan sonra reset atıyosa mevcut driver ı kaldırırsanız reset atma sorunu düzelir.
Driver hakkında tam olarak isim verirseniz yardımcı olmaya çalışırım
|
|
![]() |
|
myson mtd803f bu yaziyor eternet kartinin üzerinde bunun driver i lazimda bende cd si yok ve normal bir sekilde pc tanitipta internete baglanmiyo önce kendi tanitti pc driveri ama interenete baglanmadi sınırlı baglanti diyor bu konuda da yardimci olursaniz sevinirim kolay gelsin.hocam o driveri kaldirmak için pcnin acilmasi lazim ve acilir acilmaz reset atiyor ve sonradanda ekrana mavi ekran geliyor sistem yoneticinize basvurun gibi bir yazi cikiyo anlamadim gitti baya yordu beni bilgisayar. Edited by aLex_01 - 11-11-2008 at 01:44 |
|
|
|
![]() |
|
Download
|
|
![]() |
|
merdo60 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 26-11-2008 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
Bana kameram var ama driver ok çok lazım marka sunday SN-205 xp için çok lazım yardımlarınız bekliyroum acil
|
|
MERT YİGİT ARSLNA
|
|
![]() |
|
Bu konuyu inceleyiniz
|
|
![]() |
|
real4hount ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 20-12-2008 Location: Turkey Status: Offline Points: 0 |
kardes eline koluna saglık bilgisayarcıyım bu programı arıyordum sn-201 Ekleyen Arkadasa Coq TsKLer
|
|
![]() |
|
mikado27 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 30-01-2009 Status: Offline Points: 0 |
emeklerinize sağlık |
|
![]() |
|
mikado27 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 30-01-2009 Status: Offline Points: 0 |
Asound 10/100 Mbps Ethernet driver arıyorum yukarıdaki linki denedim çalısmadı baska bi yere upload edip verebilirmisiniz
|
|
![]() |
|
Linkte problem yoktur
Rar pas: www.bilgineferi.com
İndiremiyorsanız
Rapidshare' dan nasıl dosya indirilir bu konuyu inceleyiniz.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |