Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Sette aşık olunca resti çekti
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Sette aşık olunca resti çekti

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
kral Açılır Kutu Gör
Administrator
Administrator


Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 957
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı kral Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sette aşık olunca resti çekti
    Gönderim Zamanı: 25-08-2008 Saat 10:52
 
20 Ağustos'ta evlenen Yalçın Dümer ile Burcu Bayram'ın, film setinde başlayan aşkına yönetmen Gani Rüzgar Şavata onay vermeyince Dümer çekimleri terk etmiş..
 
Sinema oyuncusu Yalçın Dümer, üçüncü evliliğini 20 Ağustos'ta başrolünde oynadığı 'Saddam'ın Askerleri- Kara Güneş' filminin yardımcı yönetmeni Burcu Bayram ile yaptı. Çok geçmeden bu evliliğin perde arkasında yönetmen Gani Rüzgar Şavata ile yapılan bir kavganın olduğu anlaşıldı. Söz konusu filmin hem yapımcısı hem de yönetmeni olan Şavata, yardımcı yönetmeni Burcu Bayram ile filmin başrol oyuncusu Dümer'in sette aşk yaşamasına onay vermedi.

SERT UYARI GELDİ
Şavata, böyle bir aşkın 'set disiplinini zedeleyeceği ve filmin çekimlerini olumsuz etkileyeceği' düşüncesiyle ikiliyi uyardı. Ancak bu uyarı işe yaramadı. Aşkı için kimseden onay alamayacağını söyleyerek Şavata'ya karşı savaş açan Dümer, yönetmenin onu istememesi üzerine çekimlerin bitmesine kısa süre kala seti terketti. Dümer'in ardından yönetmen yardımcısı Burcu Bayram da setten ayrıldı. Dümer'in bitmek üzere olan filmdeki kimi sahneleri dublör kullanılarak tamamlandığı ortaya çıktı. Filmin içerisinde bulunan bir sahnede atla birlikte sürüklenmesi gereken Yalçın Dümer'in yerine İstanbul'dan getirilen bir dublör kullanıldı.

ÖZÜR DİLEDİLER
Filmin yönetmeni Gani Rüzgar Şavata, oyuncusuyla arasında böyle bir gerginlik olduğunu doğrularken, "Çekimlerin orta yerinde yaşanan aşk görüntüsü filme zarar verecekti, ben de buna izin vermedim. Tam da onun sahnelerini tamamlamak üzereydik. Ama zaten evlendiler. Benden de özür dilediler, aramızda bir problem kalmadı" diye konuştu
 
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.188 Saniyede Yüklendi.