Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Www.TitreT.neT ' SosyaL Medya Platformu ve Portal Sitesi

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Webmaster
Forum Adı: Site Tanýtým
Forum Tanımlaması: Yaptýðýnýz web sitelerinizi veya yararlý olan web sitelerini buradan tanýtabilirsiniz
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=9650
Tarih: 19-04-2024 Saat 19:21


Konu: Www.TitreT.neT ' SosyaL Medya Platformu ve Portal Sitesi
Mesajı Yazan: 1st4n6uL
Konu: Www.TitreT.neT ' SosyaL Medya Platformu ve Portal Sitesi
Mesaj Tarihi: 23-06-2013 Saat 19:17
Sitemiz 2013 yýlýnýn Haziran ayýnda kurulmuþ olmaktadýr. Sitemizde bulunan tasarým lisanslý tasarým olup, içerik olarakta aklýnýza gelebilecek her konuyu baz almak ve facebook, twitter ve diðer sosyal paylaþým sitelerinden gerekli ve önemli konularý paylaþmak, ilgili kategorilerde konulara yoðunlaþmak ve google arama statüslerinde yer almak istemektedir.
Sitemizde bulunan tüm içerikler özgün içerik olup. Sadece haberler kýsmýnda bulunan bazý haber sitelerinden son dakika, güncel haberler, dünya haberleri ve siyasi konularda haberleri bot ile sunmaktadýr.
Sitemize Takým arkadaþlarý aramaktayýz.Sitemizi bir meyve aðacý olarak düþünecek olan bu takým arkadaþlarýnýn, ücret olarakta aðacýn meyvelerinden faydalanacaklardýr. Bu meyveleri gene biz yapmak zorundayýz.
Sitemiz, google aramalarýnda Sosyal medya, haberler, video, foto galeri, wordpress, android, oyun, indir, wp tema, Dini konular, Tarih, Mizah ve aklýnýza gelecek bütün konularý zamanla google sýralamarýnda yapýlacak backlink ve makale yazarlarýnýn çalýþmasýyla temiz bir þekilde yer almak için aday olmuþtur.
Sitemizin resmi sloganý 'SosyaL Medya Bizimle Titreyecek' olup gerçekten Sanal ortamda medya ile ilgili çýkan haberleri titretecek þekilde sunup, Adýmýzý Bir türk sitesi olarak sýralamara s****k istemekteyiz.
Www.TitreT.neT - Www.TitreT.neT ' SosyaL Medya Platformu ve Portal Sitesi '



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat