Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ýnternetten Reklamlara Týklayarak Para Kazanýn

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Webmaster
Forum Adı: Site Tanýtým
Forum Tanımlaması: Yaptýðýnýz web sitelerinizi veya yararlý olan web sitelerini buradan tanýtabilirsiniz
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=9383
Tarih: 19-04-2024 Saat 05:45


Konu: Ýnternetten Reklamlara Týklayarak Para Kazanýn
Mesajı Yazan: anti_sniper
Konu: Ýnternetten Reklamlara Týklayarak Para Kazanýn
Mesaj Tarihi: 28-11-2011 Saat 17:42
neOBUX NEDÝR? NEOBUX ÝLE ÝNTERNETTEN NASIL PARA KAZANILIR?

Neobux dünyanýn en kaliteli ve güvenilir PTC("Paid to Click" yani týkla kazan) sitelerinden birisidir.Yaptýðý ödemeler ile de bunu kanýtlamaktadýr.

Neobux' ýn çalýþma prensibi hakkýnda kýsaca bahsetmek gerekirse;

diyelim ki reklam veren þirketler Neobux' a reklamlarý karþýlýðýnda 5 lira verdi.Neobux da bu reklamlarý izlememiz karþýlýðýnda bize 4 lira veriyor.Bununla birlikte bizim referans olduðumuz üyelerin izlediði reklamlar kadar biz de kazanýyoruz.Sonuç olarak herkes kazanýyor..

Daha önce Bux.to gibi kazanç potansiyeline sahip siteler biliniyordu ama bu sefer bahsedeceðimiz öyle bir site ki kazandýðýnýz para saniyeler içerisinde yani anýnda hesabýnýzda olacak.

Bu sitenin adý Neobux, yeni çaðýn týkla kazan (PTC) sitesi. Bu site ödemelerinin geçliðinden þikayet edilen Bux.to’ya çok iyi bir alternatif ve Nisan ayýnda açýlmasýna raðmen hem yaptýðý ödemeler hem de ulaþtýðý üye sayýsý bakýmýndan bir numaraya oturmaya en büyük aday. Bu sitenin en büyük özelliði kazandýðýnýz paralarýn kazancýnýz 2$’a ulaþtýðýndan itiberen Paypal ve ya Alertpay hesabýnýza anýnda geçmesi.


NEOBUX NE KADAR KAZANDIRIYOR?

NeoBux diðer sitelere benzer olarak reklamlara týklama baþýna 1 cent veriyor. Ama iþ alt üyelerinizin yaptýðý týklamalara gelince aldýðýnýz para 0,5 cent oluyor. Eðer golden üye olursanýz ki bu ayrýcalýklý üye olmak anlamýna geliyor bu sayede alt üyelerinizin kazançlarý da 1 cente yükseliyor. Bunun ücreti de yýllýk 90$ ama bu parayý ne kadar kýsa zamanda çýkarabileceðinizi düþünürseniz gerçekten deyeceðini söyleyebilirim.

Neobux’ta yine bütün sitelerden farklý olarak, kendi üye yaptýðýnýz alt üyeler dýþýnda, 1 aylýðýna kiraladýðýnýz alt üyeler var. Eðer golden üyeyseniz, 1 aylýk kiraladýðýnýz alt üyelerin 100 tanesi için 20$ veriyosunuz ve günde ortalama 2$ kazanç saðlýyorsunuz. Bu durumda oturduðunuz yerden ayda 40$ kazanýyorsunuz ve bu para anýnda hesabýnýzda oluyor. 3 ay sonunda sadece 100 alt üyeyle kara geçmiþ oluyorsunuz. Bir de alt üye sayýnýzýn arttýðýný düþünürseniz, kazancýnýzýn ne kadar artabileceðini tahmin bile edemezsiniz.

Kiralýk alt üyeler dýþýnda direk olarak tavsiyeyle ve ya bir yerlere reklam vererek yaptýðýnýz alt üyelerin aldýðý golden üyelikler ve ya kiraladýðý üyeler için de, yapýlan harcamalarýn %10′u 15 günlük süre sonunda hemen hesabýnýzda oluyor.

Site þu ana kadar 900binlerde üyeye sahip ve 1 milyon için geri sayýyor ve yaptýklarý ödemeler her an saniye saniye artmakla beraber tam 715bin dolarý bulmuþ durumda.

Sitenin güvenilir olmasýný saðlayan, bizim gözümüzde, bir diðer etken ise sitenin kiralýk olarak alt üye sayýsýna 2000 gibi bir limit koymasý, bu da sitenin bir anda binlerce dolar ödemesini engellemiþ oluyor ve ödemeleri anýnda yapmalarýný saðlýyor. Bunun dýþýnda bir anda maximum 100 alt üye kiralanabiliyor ve bir daha kiralamak için 1 hafta daha beklemek gerekiyor, bu da kýsa sürede zenginlik bekleyenleri belki hayal kýrýklýðýna uðratabilir ama sitenin ödemeleri zamanýnda yapmasýna katkýda bulunacak bir artý.

Sitenin bence en büyük artýsý da týkladýðýnýz reklam sayýsý kadar alt üyelerinizden kazanabilmeniz. Sitede belki çok fazla reklam çýkmýyor, standart üyeler için 5, golden üyeler için 10-11 (çünkü reklamverenler hangi ülkeden gelen ziyaretçilere reklam verebileceklerini seçebiliyorlar), ama alt üyenizden maksimum kazanç elde etmek istiyorsanýz siz de günde 5 dakikanýzý ayýrýp reklamlara týklamanýz gerekiyor, ve EVET GERÇEKTEN 5 DAKÝKA

Siz de internetten ek gelir sahibi olmak istiyorsanýz bu fýrsatý kaçýrmayýn, geleceðin lider týkla kazan sitesine hemen þimdi üye olun. Hiçbir kaybýnýz olmayacak garanti ediyoruz.

Ayrýca Neobux Türkiye forumuna girip neobux'u kullanan türklere sistem hakkýnda sorular sorabilirsiniz.Foruma girmek için http://www.neobux.com/forum/?/13/ - BURAYA týklayýnýz

http://www.neobux.com/?r=destanayhan - ÜYE OLMAK ÝÇÝN TIKLAYIN



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat