Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Böcek Ýlaçlama Servisi - www.bocekilaclamasi.gen.tr

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Webmaster
Forum Adı: Site Tanýtým
Forum Tanımlaması: Yaptýðýnýz web sitelerinizi veya yararlý olan web sitelerini buradan tanýtabilirsiniz
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=9235
Tarih: 29-03-2024 Saat 12:05


Konu: Böcek Ýlaçlama Servisi - www.bocekilaclamasi.gen.tr
Mesajı Yazan: ilaclamaks
Konu: Böcek Ýlaçlama Servisi - www.bocekilaclamasi.gen.tr
Mesaj Tarihi: 10-09-2011 Saat 14:38
Güneþ Böcek Ýlaçlama Servisi

Kurulduðu günden bu yana zararlý haþereler ve zararlarý alanýnda çalýþan Güneþ Ýlaçlama, halk saðlýðý alanýnda 17 yýldýr böcek ilaçlama hizmeti vermektedir. Bilinmelidir ki haþere ilaçlama hizmeti profesyonellik gerektiren bir iþtir. Dolayýsý ile bilinçsiz ellere býrakýlmayacak kadar hassastýr. Bu açýdan yaþam alanlarýna alýnacak olan ilaçlama hizmeti için seçilen ilaçlama þirketleri kesinlikle araþtýrmalý ve doðru seçim yapýlmalýdýr.

Özellikle ülkemizde hamam böceði, fare, kene, pire gibi yaygýn haþerelerin insanlara dolaylý yoldan zarar verdikleri bilinmektedir. Ýnsanlarýn yaþadýklarý hemen hemen her yerde faal olarak yaþayabilmekte ve tehlike saçabilmektedirler. Bu haþereler ile mücadele bazý durumlarda oldukça zorlaþmaktadýr. Zira haþereler çok hýzlý çoðalabilme özelliklerine sahip olduklarý için zamanýnda müdahale edilmediðinde mücadelesi son derece zorlaþmaktadýr. Ayrýca müdahaleyi yapacak olan böcek ilaçlama firmasý, uygulama yapýlacak haþere hakkýnda yeterli bilgi birikimine sahip olmalý ve uygulamayý o doðrultuda gerçekleþtirilmelidir.

Güneþ Ýlaçlama Ýle Böceklere Son !

Bünyesinde barýndýrdýðý ;

Ziraat Mühendisi

Veteriner

Biyolog

Fumigasyon Uzmanlarý



ile daima en etkin ve en garantili ilaçlama uygulamalarýný planlayan kurumumuz, optimum seviyedeki ilaçlama fiyatlarý ile her bütçeye uygun ilaçlama uygulamalarý gerçekleþtirmektedir. Ýlçe ve semt ayýrýmý gözetmeksizin Ýstanbul, Bursa, Ýzmir ve Kocaeli'de kurulmuþ 32 þubesi ile 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir. (Fiyatlarýmýz bütün semtler için ayný ve ekonomiktir.). Call Center, Operasyon Merkezi, Labaratuvar, Arge departmanlarý ile kendisini sürekli geliþtiren Güneþ Böcek Ýlaçlama, teknolojik geliþmeleri bünyesine entegre etmeyi baþarmaktadýr. Böylece daha baþarýlý sonuçlar elde edilmektedir.

Belirlediði çalýþma sistemi ile dakik ilaçlama hizmeti veren kurumumuz sizlerin istediði gün ve saatte ilaçlama hizmetini alanýnda uzman ilaçlama personelleri ile gerçekleþtirmektedir. Ýlaçlama firmamýz zararlý olabilecek bütün haþereler üzerinde araþtýrmalar yapmakta ve gerekli bileþenleri ziraat mühendisleri kontrolünde oluþturmaktadýr. Dolayýsý ile hertürlü zararlýya karþý %100 garantili olarak ilaçlama yapýlmaktadýr

Garanti Politikamýz

Güneþ ilaçlama ilkelerinin baþýnda %100 müþteri memnuniyeti yer almaktadýr. Bu nedenledir ki bu memnuniyeti maksimum seviyeye çekmek için elimizden geleni yapmaktayýz. Bu doðrultuda oluþturduðumuz garanti politikasý ile haþere problemini, profesyonel bir haþere ilaçlama %100 olarak ortadan kaldýracaðýmýzý garanti ediyoruz.

Ýletiþim

Ýstanbul Avrupa Yakasý : 0212 210 45 64

Ýstanbul Anadolu Yakasý : 0216 337 76 66

Ýzmir : 0232 445 34 79

Bursa : 0224 273 38 50

Kocaeli / Ýzmit : 0262 325 34 28

Güneþ Ýlaçlama / Saðlýðýný Düþünenler Ýçin...

Kaynak : http://www.bocekilaclamasi.gen.tr/nasil-calisiyoruz.html - http://www.bocekilaclamasi.gen.tr/nasil-calisiyoruz.html


-------------
<a href="http://www.bocekilaclamasi.gen.tr" title="böcek ilaçlama">böcek ilaçlama</a>



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat