Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bilgisayarindaki Hata Kodlarinin Anlamlari

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Bilgisayar Güvenliði / Computer Security
Forum Adı: Güvenlik / Security Makaleleri
Forum Tanımlaması: Bilgisayarýnýzý Her Türlü Saldýrýya Karþý Korumak Ýçin Yapmanýz Gerekenler
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8000
Tarih: 20-04-2024 Saat 08:58


Konu: Bilgisayarindaki Hata Kodlarinin Anlamlari
Mesajı Yazan: megabros
Konu: Bilgisayarindaki Hata Kodlarinin Anlamlari
Mesaj Tarihi: 24-08-2009 Saat 11:19
600 An operation is pending.
Bir Ýþlem Beklemede - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

601 An invalid port handle was detected.
Geçersiz bir baðlantý noktasý tutamacý algýlandý - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

602 The specified port is already open.
Belirtilen baðlantý noktasý zaten açýk - Að baðlantýsýnýn kullanmayý denediði COM baðlantý noktasý baþka bir etkin að baðlantýsý veya baþka bir iþlem (örneðin bir faks programý gibi bir telefon hattý izleme programý tarafýndan kullanýlýyor. COM baðlantý noktasýnýn kullanýmýný engelleyen uygulamadan çýkýn.

603 The caller’s buffer is too small.
Arayanýn arabelleði çok küçük - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

604 Incorrect information was specified.
Yanlýþ bilgi belirtildi - Uzaktan eriþim telefon defteri dosyasý ve geçerli Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrmasý büyük bir olasýlýkla tutarsýz. Ýletiþim donanýmýnýzý deðiþtirdiyseniz (örneðin seri baðlantý noktasýný veya modemi) Að ve Çevirmeli Baðlantýlar ayarlarýný yeniden yapýlandýrdýðýnýzdan emin olun.

605 The port information cannot be set.
605 Baðlantý noktasý bilgileri ayarlanamýyor - Uzaktan eriþim telefon defteri dosyasý ve geçerli Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrmasý büyük bir olasýlýkla tutarsýz. Ýletiþim donanýmýnýzý deðiþtirdiyseniz (örneðin seri baðlantý noktasýný veya modemi) Að ve Çevirmeli Baðlantýlar ayarlarýný yeniden yapýlandýrdýðýnýzdan emin olun.

606 The specified port is not connected.
Belirtilen baðlantý noktasý baðlý deðil. - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

607 An invalid event is detected.
Geçersiz bir olay algýlandý. - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

608 A device was specified that does not exist.
Varolmayan bir aygýt belirtildi. - Uzaktan eriþim telefon defteri dosyasý ve geçerli Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrmasý büyük bir olasýlýkla tutarsýz. Ýletiþim donanýmýnýzý deðiþtirdiyseniz (örneðin seri baðlantý noktasýný veya modemi) Að ve Çevirmeli Baðlantýlar ayarlarýný yeniden yapýlandýrdýðýnýzdan emin olun.

609 The device type was specified that does not exist.
Varolmayan bir aygýt türü belirtildi. - Uzaktan eriþim telefon defteri dosyasý ve geçerli Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrmasý büyük bir olasýlýkla tutarsýz. Ýletiþim donanýmýnýzý deðiþtirdiyseniz (örneðin seri baðlantý noktasýný veya modemi) Að ve Çevirmeli Baðlantýlar ayarlarýný yeniden yapýlandýrdýðýnýzdan emin olun.

610 An invalid buffer was specified.
Geçersiz bir arabellek belirtildi. - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

611 A route was specified that is not available.
Kullanýlabilir olmayan bir yön belirtildi. - Að yapýlandýrmanýz büyük olasýlýkla hatalý. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

612 A route was specified that is not allocated.
Ayrýlmamýþ bir yön belirtildi. - Að yapýlandýrmanýz büyük olasýlýkla hatalý. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn. Bu hata bilgisayarýnýzýn kaynaklarý azaldýðýnda da ortaya çýkabilir.

613 An invalid compression was specified.
Geçersiz bir sýkýþtýrma belirtildi. - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

614 There were insufficient buffers available.
Kullanýlabilir arabellek yetersiz. - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

615 The specified port was not found.
Belirtilen baðlantý noktasý bulunamadý. - Uzaktan eriþim telefon defteri dosyasý ve geçerli Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrmasý büyük bir olasýlýkla tutarsýz. Ýletiþim donanýmýnýzý deðiþtirdiyseniz (örneðin seri baðlantý noktasýný veya modemi) Að ve Çevirmeli Baðlantýlar ayarlarýný yeniden yapýlandýrdýðýnýzdan emin olun.

616 An asynchronous request is pending.
Zaman uyumsuz bir istek beklemede. - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

617 The modem is already disconnecting.
Modem zaten baðlantýyý kesiyor. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar’ýn baðlantýsýný kapatmasýný bekleyin.

618 The specified port is not open.
Belirtilen baðlantý noktasý açýk deðil. - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

619 The specified port is not connected.
Belirtilen baðlantý noktasý baðlý deðil. - Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

620 No endpoints could be determined.
Hiçbir bitiþ noktasý belirlenemedi. - Að yapýlandýrmanýz büyük olasýlýkla hatalý. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

621 The system could not open the phonebook.Sistem, telefon defterini açamadý. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar sistemkökü\System32\Ras klasöründeki Rasphone.pbk dosyasýný kullanýr. Dosyanýn klasörde bulunduðundan emin olun ve Að ve Çevirmeli Baðlantýlar’ý yeniden baþlatýn.

622 The system could not load the phonebook.
Sistem, telefon defterini yükleyemedi. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar sistemkökü\System32\Ras klasöründeki Rasphone.pbk dosyasýný kullanýr. Dosyanýn klasörde bulunduðundan emin olun ve Að ve Çevirmeli Baðlantýlar’ý yeniden baþlatýn.

623 The system could not find the phonebook entry for this connection.
Sistem bu baðlantýnýn telefon defteri girdisini bulamadý. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar telefon defterini buldu, ancak belirtilen baðlantý girdisini bulamadý. Bu hata baþka bir uygulama Að ve Çevirmeli Baðlantýlar telefon defterini kullanýp geçersiz bir baðlantý girdisi belirlemedikçe ortaya çýkmaz.

624 The system could not update the phonebook file.
Sistem, telefon defteri dosyasýný güncelleyemedi. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar sistemkökü\System32\Ras klasöründeki Rasphone.pbk dosyasýný kullanýr. Diskinizin dolu olmadýðýndan ve bu dosyayý deðiþtirme izniniz olduðundan emin olun.

625 The system found invalid information in the phonebook.
Sistem, telefon defterinde geçersiz bilgiler buldu. - Rasphone.pbk telefon defteri dosyasý bozuk olabilir. Dosyayý sistemkökü\System32\Ras klasöründen silip yeni bir dosya oluþturmak için Að ve Çevirmeli Baðlantýlarý yeninden baþlatýn.

626 A string could not be loaded.
Bir dize yüklenemedi. - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

627 A key could not be found.
Bir anahtar bulunamadý. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrma dosyalarýndan birinde geçersiz bilgiler olabilir.

628 The connection was closed.
Baðlantý kesildi - Bu bir çevirmeli að baðlantýsýysa, baðlantýyý yeniden çevirin. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, modemin baþlangýç hýzýný azaltýn ve geliþmiþ modem özelliklerini kapatýn. Bkz.: En yüksek modem baðlantý noktasý hýzýný deðiþtirmek için. Sorun devam ederse, sistem yöneticinize baþvurun.

Bu bir sanal özel að (VPN) baðlantýsýysa, eriþim bir uzaktan eriþim ilkesi veya baþka bir kimlik doðrulama özelliði nedeniyle engellenmiþ olabilir. Sistem yöneticinize baþvurun.

629 The connection was closed by the remote computer.
Baðlantý, uzaktaki bilgisayar tarafýndan kesildi. - Baðlantý aþaðýdakilerden biri nedeniyle kesildi:
Kurtarýlamaz bir telefon hattý hatasý.
Parazitli telefon hattý.
Sistem yöneticisi baðlantýyý kesti.
Uzaktan eriþim sunucusundaki modemle seçilen hýzda doðru anlaþma hatasý.

Baðlantýyý yeniden kurmak için Yeniden Ara’yý týklatýn. Baðlantýnýn Seçenekler sekmesinde otomatik yeninden aramayý da etkinleþtirebilirsiniz. Bu sorun devam ederse, baðlantýnýn modem hýzýný 9600 bit/sn’ye düþürün ve yeniden aramayý deneyin.
Baþka bir sunucuya baðlanmayý deneyip sorunun baðlanmaya çalýþtýðýnýz uzaktan eriþim sunucusundan kaynaklanýp kaynaklanmadýðýný denetleyebilirsiniz. Ayrýca, baðlanmak istediðiniz sunucuya baþka bir telefon hattý üzerinden baðlanmayý deneyebilirsiniz.

630 The modem was disconnected due to hardware failure.
Donaným baþarýsýzlýðý nedeniyle modem baðlantýsý kesildi. - Baðlantý aþaðýdakilerden biri nedeniyle kesildi:
Modeminizde (veya baþka bir iletiþim aygýtýnýzda) kurtarýlamaz bir hata oluþtu.

Ýletiþim baðlantý noktanýzda kurtarýlamaz bir hata oluþtu.
Modem kablonuz takýlý deðil.
Sorunu tanýlayýp düzeltmek için aþaðýdaki iþlemleri yapýn:
Modeminizin açýk ve modem kablonuzun sýkýca takýlý olduðundan emin olun.
Modeminizin doðru çalýþtýðýndan emin olun.

631 The user disconnected the modem.
Kullanýcý modem baðlantýsýný kesti. - Bilgisayarýnýzdaki bir iþlem hattý kesti. Yeniden arayýn.

632 An incorrect structure size was detected.
Hatalý bir yapý algýlandý. - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

633 The modem is already in use or is not configured for dialing out.
Modem halen kullanýmda veya çevirme için yapýlandýrýlmamýþ. - Bu bir çevirmeli baðlantýysa, að baðlantýsýnýn kullanmayý denediði COM baðlantý noktasý baþka bir etkin að baðlantýsý veya baþka bir iþlem (örneðin bir faks programý gibi bir telefon hattý izleme programý tarafýndan kullanýlýyor. COM baðlantý noktasýnýn kullanýmýný engelleyen uygulamadan çýkýn.

Bu bir sanal özel að (VPN) baðlantýsýysa, að baðlantýsýnýn kullanma giriþiminde bulunduðu VPN aygýtý açýlamýyor. Sorun devam ederse, sistem yöneticinize baþvurun.

634 Your computer could not be registered on the remote network.
Bilgisayarýnýz uzaktaki aða kaydedilemedi. - Uzaktan eriþim sunucusu bilgisayarýnýzýn adýný aðda kaydedemiyor. Bu durum genelde NetBIOS iletiþim kuralýnda ortaya çýkar, ancak TCP/IP veya IPX iletiþim kurallarýnda da görülebilir. Bu sorun genelde bir adres að üzerinde kullanýmdaysa ortaya çýkar. Sistem yöneticinize baþvurun.

635 There was an unknown error.
Bilinmeyen bir hata oluþtu. - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

636 The device attached to the port is not the one expected.
Baðlantý noktasýna baðlanan aygýt, istenen aygýt deðil. - Donaným yapýlandýrmanýz ve baðlantýnýzýn yapýlandýrma ayarlarý büyük olasýlýkla birbiriyle tutarsýz. Ýletiþim donanýmýnýzý deðiþtirdiyseniz (örneðin seri baðlantý noktasýný veya modemi) baðlantýyý yeniden yapýlandýrdýðýnýzdan emin olun.

637 A string was detected that could not be converted.
Dönüþtürülemeyen bir dize algýlandý. - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

638 The request has timed out.
Ýstek zaman aþýmýna uðradý. - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

639 No asynchronous net is available.
Kullanýlabilir zaman uyumsuz að yok. - NetBIOS að yapýlandýrmanýz büyük olasýlýkla hatalý. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

640 A error has occurred involving NetBIOS.
NetBIOS ile ilgili bir hata oluþtu. - Modem ayarlanan hýz için bir baðlantý anlaþmasý yapamýyor. Modemin baþlangýç hýzýný azaltýn ve yeniden arayýn. Bkz. En yüksek modem baðlantý noktasý hýzýný deðiþtirmek için. Ayrýca, modem sýkýþtýrmasýný ve yazýlým sýkýþtýrmasýný devre dýþý býrakmayý deneyin.

Yine de bir baðlantý yapamýyorsanýz, baðlantýya NWLink IPX/SPX/NetBIOS Uyumlu Aktarma Ýletiþim Kuralýný eklemeyi deneyin.

641 The server cannot allocate NetBIOS resources needed to support the client.
Sunucu, istemciyi desteklemek için gerekli Net BIOS kaynaklarýný ayýramýyor. - Sistem yöneticinizden uzaktan eriþim sunucusunun kaynak sýðasýný artýrmasýný isteyin veya Bilgisayar Yönetimi altýndaki Hizmetler’de Ýleti Teslim ve Að DDE gibi kullanmadýðýnýz hizmetleri durdurun.

642 One of your computer’s NetBIOS names is already registered on the remote network.
Bilgisayarýnýzýn NetBIOS adlarýndan biri zaten uzaktaki aðda kayýtlý. - Ayný adý kullanan baþka bir bilgisayar uzak aðda oturum açmýþ durumda. Aðdaki her bilgisayar benzersiz bir adla kaydolmalýdýr. Aþaðýdakileri denetleyin:

Sizinkiyle ayný adý kullanan baþka bir bilgisayar baðlandýðýnýz uzak aðda oturum açmýþ olmamalý.
Bilgisayarýnýz baðlanmaya çalýþtýðýnýz aða henüz fiziksel olarak baðlý durumda deðil.

643 A network adapter at the server failed.
Sunucudaki bir að baðdaþtýrýcýsý baþarýsýz oldu. - Hatayý sistem yöneticinize bildirin.

644 You will not receive network message popups.
Að açýlan iletilerini alamayacaksýnýz. - Aða baðlý olan baþka bir bilgisayar sizin ileti adýnýzý kullanýyor. Sizi gelmesi gereken iletiler diðer bilgisayara gönderiliyor. Uzak iþ istasyonunuzdan ileti almak istiyorsanýz, bir sonraki aða baðlanma giriþiminizden önce ofis bilgisayarýnýzda oturum kapatmayý unutmayýn.
Bu hata Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express veya Microsoft Exchange iletilerini etkilemez.

645 There was an internal authentication error.
Ýç kimlik doðrulama hatasý oluþtu. - Bir iç hata oluþtu. Yapýlan son deðiþikliklerin geçerli olmasýný saðlamak için bilgisayarýnýzý yeniden baþlatýn.

646 The account is not permitted to log on at this time of day.
Hesabýn, günün bu saatinde oturum açmasýna izin verilmiyor. - Hesabýnýz aðýnýza sýnýrlý eriþim için yapýlandýrýlmýþ durumda. Aða geçerli yapýlandýrmada belirtilen saatlerden baþka saatlerde baðlanmanýz gerekiyorsa, sistem yöneticinizden yapýlandýrmayý deðiþtirmesini isteyin.

647 The account is disabled.
Hesap devre dýþý býrakýldý. - Kullanýcý hesabý devre dýþý. Bu durum yinelenen hatalý oturum açma giriþimleri veya sistem yöneticisinin hesabý güvenlik gerekçeleriyle devre dýþý býrakmasý nedeniyle ortaya çýkabilir. Sistem yöneticinizden hesabýnýzý Yerel Kullanýcý ve Gruplar’da etkinleþtirmesini isteyin.

648 The password for this account has expired.
Bu hesabýn parolasýnýn kullaným süresi sona ermiþ. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar üzerinden baðlanýyorsanýz, parolanýzý deðiþtirmeniz otomatik olarak istenir. Rasdial komutunu kullanarak baðlanýyorsanýz, parolanýzý aþaðýdaki iþlemleri yaparak deðiþtirebilirsiniz:
CTRL+ALT+DEL tuþlarýna basýn.

Parolayý Deðiþtir’i týklatýn ve ekrandaki yönergeleri izleyin.
Yönetici grubuna üyeyseniz ve parolanýzýn süresi dolduysa, parolanýzý baþka bir yöneticinin deðiþtirmesi gerekir. Parolanýzý kendiniz deðiþtiremezsiniz.

649 The account does not have permission to dial in.
Hesabýn çevirme için izni yok. - Aþaðýdalerden biri nedeniyle hesabýn arama izni yok:

Seçtiðiniz etki alanýnda geçerli bir hesabýnýz var, ancak hesabýnýzýn aða uzaktan eriþim izni yok. Sistem yöneticinizden kullanýcý hesabýnýz veya Yönlendirme ve Uzaktan Eriþim için arama iznini etkinleþtirmesini isteyin. Hesabýnýzýn süresi doldu, devre dýþý býrakýldý, kilitlendi veya arama eriþiminiz kilitlendi. Sunucuda oturum açmak veya arama eriþimi için izin verilen saatler dýþýnda baðlanmaya çalýþýyorsunuz veya hesabýnýz için geçerli olan ilke arama izni saðlamýyor..

Bir arayan kimliði kuralý baðlanmanýzý engelliyor olabilir. Örneðin, hesabýnýz için belirli bir numaradan arama zorunluluðu konmuþ olabilir.
Uzaktaki bilgisayar yalnýzca yerel hesaplarýn baðlanmasýna izin verebilir.
Bilgisayarýnýzýn anlaþma yapamadýðý bir kimlik doðulama iletiþim kuralý gerekli olabilir veya bilgisayarýnýz uzaktaki bilgisayardaki ilke tarafýndan yetki verilmeyen bir iletiþim kuralýný kullanmayý deniyor olabilir.
Baþka bir etki alanýna arama izni olan bir hesabýnýz varsa, hesabýnýz bu etki alanýnda kullanmak için aþaðýdaki iþlemleri yapýn:

1. Baðlantý simgesini sað týklatýn, sonra da Özellikler’i týklatýn.
2. Seçenekler sekmesinde Ad ve parola, sertifika vb. sor ve Windows oturum açma etki alanýný ekle onay kutularýný iþaretleyin..
3. Güvenlik sekmesinde, Otomatik olarak Windows oturumu açma adýmý, parolamý ve varsa etki alanýmý kullan onay kutularýný temizleyin ve Tamam düðmesini týklatýn.
4. Baðlantý simgesini çift týklatýn, sonra da Numarayý Çevir’i týklatýn.
5. Uygun kullanýcý adýný, parolayý ve etki alanýný belirtin..

650 The remote access server is not responding.
Uzaktan eriþim sunucusu yanýt vermiyor. - Aþaðýdakilerden biri bu hataya yol açmýþ olabilir:

Uzaktan eriþim sunucusu çalýþmýyor. Sunucunun çalýþýp çalýþmadýðýný öðrenmek için sistem yöneticinize baþvurun.
Hat çok parazitli olabilir veya modeminiz uzaktan eriþim sunucusundaki modemle belirtilen hýzda doðru olarak anlaþma saðlayamýyor olabilir. Bu olasýlýklardan herhangi birinde modemin baþlangýç hýzýný (bit/sn) düþürün ve yeniden arayýn. Modemin seri baðlantý kablosunun deðiþtirilmesi gerekiyor olabilir. Baðlantýnýn kimlik doðrulama ayarlarý yanlýþ olabilir. Sistem yöneticinize baþvurarak kimlik doðrulama ayarlarýnýzýn uzaktan eriþim sunucusunun gerektirdiði þekilde olup olmadýðýný araþtýrýn.
Uzaktan eriþim sunucusunun yazýlým sýkýþtýrma ve donaným sýkýþtýrma ayarlarý ayný anda etkin olabilir. Genelde, uzaktan eriþim sunucusu yazýlým sýkýþtýrmasý etkin, donaným sýkýþtýrmasý devre dýþý durumdadýr.

651 The modem has reported an error.
Modem hata raporladý - Modeminiz (veya baþka bir aygýt) bir hata bildirdi.

Bu bir çevirmeli að baðlantýsý ise ve desteklenen bir dýþ modem kullanýyorsanýz modemi kapatýp yeniden açýn. Að ve Çevirmeli Baðlantýlar’ý kapatýp yeniden açýn ve sonra yeniden arayýn. Modeminiz Að ve Çevirmeli Baðlantýlar tarafýndan desteklenmiyorsa desteklenen bir modem kullanýn.

Bu bir sanal özel að (VPN) baðlantýsý ise, baðlantý yapýlandýrmasýnda yanlýþ bir TCP/IP adresi bildirmiþ olabilirsiniz veya ulaþmaya çalýþtýðýnýz sunucu kullanýlamaz durumda olabilir. Sunucunun kullanýlabilir durumda olup olmadýðýný belirlemek için sistem yöneticinize baþvurun.

652 There was an unrecognized response from the modem.
Modemden tanýmlanamayan bir yanýt geldi. - Modeminiz (veya baþka bir aygýt) komut dosyalarýndan hiçbirinde (Pad.inf, Switch.inf veya dosyaadý.scp) listelenmeyen bir ileti döndürdü.
Desteklenen bir dýþ modem kullanýyorsanýz, modemi kapatýp yeniden açýn ve sonra yeniden arayýn.

Modem için gerekli bir makro, aygýt .INF dosyasý bölümünde bulunamadý. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrma dosyalarýndan birinde geçersiz bilgiler olabilir.
Modeminiz Að ve Çevirmeli Baðlantýlar tarafýndan desteklenmiyorsa desteklenen bir modem kullanýn.

654 A command or response in the device .INF file section refers to an undefined macro.
Aygýt .INF dosya bölümündeki bir komut veya yanýt, tanýmlanmamýþ bir makroyu gösteriyor. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrma dosyalarýndan birinde geçersiz bilgiler olabilir.
Modeminiz Að ve Çevirmeli Baðlantýlar tarafýndan desteklenmiyorsa desteklenen bir modem kullanýn.

655 The <MESSAGE> macro was not found in the device .INF file section.
<MESSAGE> makrosu aygýt .INF dosya bölümünde bulunamadý. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrma dosyalarýndan birinde geçersiz bilgiler olabilir.
Modeminiz Að ve Çevirmeli Baðlantýlar tarafýndan desteklenmiyorsa desteklenen bir modem kullanýn.

656 The <DEFAULTOFF> macro in the device .INF file section contains an undefined macro.
Aygýt INF dosya bölümündeki <DEFAULTOFF> makrosu, tanýmlanmamýþ bir makro içeriyor. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrma dosyalarýndan birinde geçersiz bilgiler olabilir.
Modeminiz Að ve Çevirmeli Baðlantýlar tarafýndan desteklenmiyorsa desteklenen bir modem kullanýn.

657 The device .INF file could not be opened.
Aygýt .INF dosyasý açýlamadý. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrma dosyalarýndan birinde geçersiz bilgiler olabilir. Modeminiz Að ve Çevirmeli Baðlantýlar tarafýndan desteklenmiyorsa desteklenen bir modem kullanýn.

658 The device name in the device .INF or media .INI file is too long.
Aygýt .INF veya ortam .INF dosyasýndaki aygýt adý çok uzun. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrma dosyalarýndan birinde geçersiz bilgiler olabilir. Modeminiz Að ve Çevirmeli Baðlantýlar tarafýndan desteklenmiyorsa desteklenen bir modem kullanýn.

659 The media .INI file refers to an unknown device name.
Ortam .INI dosyasý, bilinmeyen bir aygýt adýný gösteriyor. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrma dosyalarýndan birinde geçersiz bilgiler olabilir. Modeminiz Að ve Çevirmeli Baðlantýlar tarafýndan desteklenmiyorsa desteklenen bir modem kullanýn.

660 The device .INF file contains no responses for the command.
Aygýt .INF dosyasý, komut için hiç bir yanýt içermiyor. - Að ve Çevirmeli Baðlantýlar yapýlandýrma dosyalarýndan birinde geçersiz bilgiler olabilir. Modeminiz Að ve Çevirmeli Baðlantýlar tarafýndan desteklenmiyorsa desteklenen bir modem kullanýn.
 
Saygýlar..



Cevaplar:
Mesajı Yazan: invertor
Mesaj Tarihi: 24-08-2009 Saat 12:26
Teþekkürler üstad

-------------
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8328" rel="nofollow - Hash Kontrolü yapma ( MD5, SHA-1, CRC32,... vb)



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat