Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Aslan galibiyetten emin

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=74
Tarih: 28-04-2024 Saat 19:33


Konu: Aslan galibiyetten emin
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Aslan galibiyetten emin
Mesaj Tarihi: 08-03-2006 Saat 21:32
Aslanlar galibiyetten emin

Galatasaraylý futbolcular Kadýköy’de gol deðil goller atacaklarýný söylediler.

Gerets "Gol atalým yeter" dedi. Fakat G.Saraylý oyuncular noktayý koydu: "Gol deðil goller atýp kazanacaðýz. 6 yýllýk Kadýköy hasreti bitecek".

Galatasaray, kupanýn ilk randevusunda Fenerbahçe'yi evinde devirmenin planlarýný yapýyor. Taktik toplantýlarýnda teknik direktör Gerets oyuncularýna "Kupada deplasmanda gol atmak çok önemli bir avantaj. Bu nedenle orada katý bir defans yapmayacaðýz, gol için oynayacaðýz. Ancak þuursuz da saldýrmayacaðýz" demesine raðmen sarý-kýrmýzýlý futbolcular, atýlacak gol ya da gollerin yanýsýra Kadýköy'den galip dönmek istiyor. Liderliði F.Bahçe'den devralan G.Saray, kupanýn ilk ayaðýnda Kadýköy'de alacaðý bir galibiyet ile hem rövanþ için avantaj yakalamayý hem de Kanarya'nýn moralini iyice bozmayý planlýyor.

Son Galibiyet 1999'da

Cimbom, Þükrü Saracoðlu Stadý'nda Fenerbahçe karþýsýnda son galibiyetini 1999'da almýþtý. 22 Aralýk 1999'da yapýlan lig maçýný 2-1 kazanan Galatasaray, ezeli rakibiyle daha sonra Kadýköy'de yaptýðý 1'i Türkiye Kupasý, 5'i de lig olmak üzere son 6 maçta galibiyete ulaþamadý. Bu süre içindeki 6 maçtan 5'ini Fenerbahçe kazanýrken, 1'i berabere sonuçlandý


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat