Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

"Türkiye'den ayrýlýyoruz"

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=7259
Tarih: 25-04-2024 Saat 16:46


Konu: "Türkiye'den ayrýlýyoruz"
Mesajı Yazan: savage_team
Konu: "Türkiye'den ayrýlýyoruz"
Mesaj Tarihi: 21-02-2009 Saat 11:11

"Türkiye'den ayrýlýyoruz"

Diego Lugano ile F.Bahçe arasýndaki 'aþký' Uruguaylý oyuncunun eþi Carina bitirmek üzere..

Sözleþmesi sona eren oyuncularla tek tek görüþen sarý-lacivertli yönetim, Selçuk Þahin'le anlaþma zemini bulmak üzere. Kaleci Volkan Demirel ise kendisine Panathinaikos'tan gelen yýllýk 3 milyon Euro'luk teklifi kullanarak yýllýk 2.5 milyon dolar istiyor. Deivid de Alex'in imzalamasýndan sonra yelkenleri suya indirmiþ durumda.

 Bu 3 isimle de anlaþacaðýna inanan ve hatta Lugano'yu da ima ederek “4 oyuncumuzla da imzalayacaðýz” açýklamasý yapan F.Bahçe yönetiminin keyfini bozacak ‘olasý' isim Lugano... Uruguaylý oyuncu sezon sonu ayrýlmayý kafasýna koydu.

Vatan gazetesinin 20 Þubat tarihli baskýsýnda yer alan haberdeki iddialar þu þekilde devam ediyor;

Geçtiðimiz günlerde 3. çocuklarýný Ýstanbul'da dünyaya getiren 28 yaþýndaki oyuncunun eþi Carina, doðum sonrasý fazla kilolarýný atmak ve vücudunu eski formuna s****k için Suadiye Otel'in karþýsýndaki The Shoreclub'a yazýldý. Ahmet Aðaoðlu'nun sahip olduðu spor salonuna önceki gün giden Carina Lugano, yetkililerle görüþerek kayýt yaptýrmak istedi. Kendisine 6 ve 12 aylýk seçenekler sunulan bayan Lugano “Hayýr, bunlar çok uzun olur. 3 aylýk paket bana yeter” cevabý vererek kafalarý karýþtýrdý, uzmanlarýn ýsrarlarý sonrasý da aðzýndan baklayý kaçýrdý: “Biz zaten haziranda gidiyoruz. Salonunuza mart, nisan ve mayýs aylarýnda gelsem bana yeterli.”

EÞYALAR DA GÝDÝYOR

Carina'nýn bu sözleri spor salonundaki F.Bahçeliler'i üzerken, Lugano ve Carina çifti Ýstanbul'da geçirdikleri süre içerisinde aldýklarý hediyeler ve deðerli eþyalarý da Ýtalya'ya göndermeye baþladýlar. F.Bahçe'den yýllýk 2.5 milyon Euro isteyen ancak eþinin baskýsýyla çocuklarýný Ýtalya'da okutmak isteyen Lugano, artýk F.Bahçe ve Ýstanbul'u kafasýndan silmiþ görünüyor.

JUVENTUS VE LAZIO TALÝP

Lugano'nun menajerleri vasýtasýyla Juventus ve Lazio'yla görüþmelere baþladýðý biliniyor. Son kararý kendisi verecek olan 28 yaþýndaki oyunun Ýtalya'yý tercih etmesindeki sebep ise Uruguay Milli Takýmý'ndan 7 arkaþýnýn Çizme'de forma giyiyor olmasý...

2006-07 sezonunda Brezilya'nýn Sau Paulo takýmýndan 6 milyon Euro bonsersiz bedeliyle F.Bahçe'ye gelen defans oyuncunun, sarý-lacivertli formayla 104 maçta 11 gol 3 asisti bulunuyor. 'Babyface' bu sürede 4 kýrmýzý ve 37 de sarý kart gördü.

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=144498 - Kaynak



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat